2794

سر دردهای مکرر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 114 بازدید

با سلام

خانمی ۳۵ ساله هستم که سردردهای شدید میگیرم و در برخی اوقات منجر به حالت تهوع و استفراغ میشود.اگر قرص ژلوفن مصرف نکنم خوب نمیشود ولی در یکی دو بار اخیر مجبور شدم ۲ عدد ژلوفن مصرف کنم تا خوب شوم.البته من در بچگی هم دچار سر درد میشدم طوریکه همیشه موهایم را کوتاه میکردند و از تل سر استفاده نمیکردم تا به سرم فشار نیاید.ولی در دوران مدرسه تقریبا خوب شده بودم و متاسفانه یکی دو سال بعد از ازدواجم دوباره شدت گرفته.در کودکی روی قسمت گیجگاه درد را حس میکردم و الان از بالای گوش سمت راست (انگار بالای گوشم یه رگ حالت قولنج دارد و با مالش دادنش صدای تق تق در گوشم میشنوم)به سمت نیمکره راست سرم ، درد پخش میشود و اگر خوب نشوم در اغلب موارد درد به بالای سرم منتقل میشود.برای رهایی از این سردردها چه کنم؟

با تشکر 

پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام
با توجه به علایم ی که شما احتمالا مبتلا به میگرن هستید. البته باید بیشتر بررسی شوید تا بتوانم نظر قطعی بدهم. 
کنترل یا درمان میگرن دو راه دارد یکی درمان دارویی و دیگری رعایت مسایلی در سبک زندگی و تغذیه است . برای کمک به شما در زیر مقاله ای برایتان ارسال می کنم که امیدوارم کمک کننده باشد.

#میگرن
✅6 گام موثر برای پیشگیری از حملات میگرن
سلامت نیوز: مشخصه میگرن مزمن عبارت است از حملات سردرد با خصوصیات میگرن، در حداقل 15 روز در ماه به مدت حداقل سه ماه، به شرط آن كه این سردرد مزمن به علت مصرف بیش از حد داروهای مسکن برای درمان میگرن حاد نباشد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از آوای سلامت، میگرن اگرچه یک اختلال ناتوان کننده است و بر کیفیت زندگی تاثیر منفی می گذارد اما شما می توانید با ایجاد تغییراتی در شیوه زندگی فعال، مدیریت و کنترل بهتر علائم این عارضه را تجربه کنید. البته همیشه مشاوره با پزشک متخصص برای کنترل بهتر علائم میگرن ضروری است و حتی در صورت عود علائم باید با مراکز فوریت های پزشکی در تماس بود:

آگاهی از محرک ها: تاثیرات میگرن روی همه مبتلایان یکسان نیست و به طور قابل توجهی از فردی به فرد دیگر می تواند متفاوت باشد. درک این که کدام محرک در شما باعث شروع و تشدید علائم میگرن می شود، در کنترل بهتر آن نقش کلیدی دارد. محرک های رایج میگرن عبارتند از: استرس عاطفی، قاعدگی، تغییرات هورمونی در زنان، پرش از وعده های غذایی، تغییرات آب و هوا، خواب نامنظم، بوهای تند، چراغ ها و دیگر محرکات بصری، صداهای ناگهانی، دود، ورزش بیش از حد و ...

اجتناب از غذاهای محرک: در افرادی که مستعد میگرن هستند یک سری غذاها وجود دارند که اغلب سبب تحریک سردرد می شوند، از قبیل:

محصولات لبنی پرچرب

شکلات

تخم مرغ

مرکبات

گوشت

بادام زمینی

گوجه فرنگی

پیاز

ذرت

گندم ( به شکل نان، پاستا و...)

همچنین برخی از نوشیدنی ها و افزودنی ها ممکن است از بدترین محرک ها برای تشدید میگرن باشند از جمله: نوشیدنی های الکلی، کافئین از جمله قهوه و چای و کولا، مونوسدیم گلوتامات، آسپارتام (نوعی شیرین کننده مصنوعی) و نیتریت ها.

بهبود کیفیت خواب: کمبود خواب و میگرن با هم ارتباط دارند، بنابراین:

هنگامی که در بستر هستید، موزیک گوش ندهید و کتاب نخوانید.

4 ساعت قبل از خواب، چیزی نخورید و 2 ساعت قبل از خواب، چیزی ننوشید.

شب، سر ساعت معینی به رختخواب روید و 8 ساعت خواب شبانه داشته باشید.

استفاده از مکمل ها: بنا بر مطالعات، استفاده از مکمل ویتامین ب 2 یا ریبوفلاوین به میزان 400 میلی گرم در روز به طور قابل توجهی باعث کاهش حملات میگرن می شود. کوانزیم کیوتن نیز از جمله مکمل های دیگر برای پیشگیری از حملات میگرنی است. البته قبل از استفاده از این مکمل ها حتما با پزشک مشورت کنید.

ورزش منظم: ورزش منظم می تواند تعداد و شدت حملات میگرنی را کم کند. اگر سه روز در هفته و هر بار 40 دقیقه ورزش های منظم قلبی را انجام دهید، همانند داروها باعث کاهش تعداد و شدت حملات میگرنی خواهد شد. راه رفتن روی تردمیل، نمونه ای از ورزش های قلبی است.

کنترل استرس: بسیاری از افرادی از طریق کنترل استرس می توانند سردرد و میگرن خود را درمان کنند. اگرچه نمی توان وقایع پراسترس زندگی را حذف کرد اما امکان تغییر در نحوه برخورد با این وقایع وجود دارد. تکنیک هایی مثل مدیتیشن، ماساژ و یوگا از جمله روش هایی هستند که می توانند به کنترل استرس کمک موثری کنند.

داروها: داروهای غیر استروئیدی و ضد التهابی، مثل آسپرین و ایبوبروفن برای درمان بسیاری از سردردها مفید است. اما از مصرف بیش از حد و طولانی مدت این داروها باید اجتناب کرد زیرا استفاده دراز مدت آنها نتیجه عکس دارد. برای درمان سردردهای میگرنی متوالی بهتر است به پزشک مراجعه کنید. هر نوع سردرد غیر معمولی و شدید که بیش از دو سه روز ادامه دارد باید توسط پزشک متخصص بررسی شود. همچنین اگر الگوی سردرد دچار تغییر شده و یا محرک جدیدی برای سردرد ایجاد شده به پزشک اطلاع دهید. چنانچه به همراه سردرد علائمی نظیر دوبینی، گیجی و منگی، سفتی گردن و تب بروز کرده سریعا به پزشک مراجعه کنید.

www.drqasemi.com

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
پرسش ها و پاسخ های مشابه

درمان دردهای شکمی

پاسخ با توجه به اینکه بررسیهای متعدد شدید و تشخیص خاصی مطرح نشده، قطعا ازاین را ه هم نمیتوان نظرخاصی داد.قرص درد نمی دهد.

دل دردهای کودک

پاسخ کاربر گرامی سلام. تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.

دردهای شکمی در هفته 5 بارداری

پاسخ سلام یبوست وتغییرات هورمونی هردو میتواند علت آن باشد آب سبزیجات زیاد بخورید آلو گلابی انجیر سالاد کاهو روغن زیتون ودر نهایت شربت ام او ام مفید میباشد موفق باشید

بی بی چک منفی بعد از آی یو آی و دردهای زير شكم

پاسخ سلام زود تست داديد زمان موعد قاعدگي تست بديد تحريك هوموني تخمدان ميتونه علت دردها باشه