2794

خیانت شوهر و تردید برای ادامه زندگی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 220 بازدید

سلام.من ۲۸ سالمه .یک فرزند دارم.همسرم ۴۰ سالشه.من با مخالفت خانواده با علاقه زیاد باهاش ازدواج کردم .اما از روزی که برای آزمایش خون رفتیم فهمیدم که خانمی رو گوشیش تماس گرفت اما من بحشیدمش.بار بعد دوران عقد بود که با یاهو باخانمها چت میکرد.بعد از ازدواج هم چند بار پیام روگوشیش امد .واخیراهم به یکی از دوستاش گفته بود که یه خانم جوان برای رابطه برام پیدا کن واز طریق اس ام اس من متوجه شدم.من تا حالا بخاطر علاقه وبچم بخشیدمش.بار ها با گریه ودعوا وصحبت وهرطور بگین حرف زدم باهاش اما دوباره تکرار کرده کارشو.طوری شده که خیانتش برام عادی شده. حالا نمیدونم باید جدا بشم یا زندگی کنم .اصلا علاقه بهش ندارم حتی یه ذره.

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

دوست گرامی حدود ارتباط همسرتان با خانم‌ها باید مشخص شود: ارتباط پیامکی؟ گفتگوی تلفنی؟ دیدار حضوری؟ رابطه جنسی؟ به نظرم این حدود برای خودتان هم شفاف نیست. آیا تا به حال از همسرتان حدود ارتباطات‌شان را پرسیده‌اید؟ و همین‌طور فضای ارتباطی‌شان را؟ (فضای اجتماعی دارد یا عاطفی یا جنسی)؟ ابتدا این مورد باید شفاف شود. معمولاً زنان به صورت ناهشیارانه نمی‌خواهند این چیزها را بدانند، اتفاقاً شاید دانستنش به حل و فصل سوء تفاهم‌ها کمک کند. مثلاً ممکنست ایشان با آشنایی فقط یک گفتگوی پیامکی (یا تلفنی بدون فضای عاطفی) داشته‌اَند اما شما فرض کنید، رابطه جنسی بین‌شان بوده،....

یک جایی شما باید با خودتان صادقانه رو‌به رو شوید: اگر همسرم روابط فرازناشویی داشته باشد و برای متعهد بودن اقدام عملی انجام ندهد، آنگاه من چه تصمیمی برای زندگی زناشویی‌اَم خواهم گرفت؟ آیا می‌‌خواهم جدا شوم؟ خوب زندگی پس از جدایی بهشت موعود نیست، آنجا هم چالش‌ها، مسئولیت‌ها و مشکلات خودش را دارد، آن مشکلات چیست؟ معایب جدایی چیست؟ آیا در حال حاضر آمادگی پذیرش مسئولیت‌های جدید را دارم؟ مزایایش چیست؟ آیا می‌توانم چشم انداز واقع گرایانه و وسیع‌تری به زندگی پس از جدایی بیندازم؟ (این مورد را به تنهایی انجام ندهید و حتماً از مشاور خانواده یا زوج‌درمانگر کمک بگیرید)، آیا جدایی تصمیمی از سر خشم و انتقام از همسرم است؟ آیا خشم من در محروم کردن خودم یا همسرم از زندگی زناشویی تبلور پیدا کرده؟

در ضمن خانم هایی که به جدایی فکر می‌کنند همیشه از خودشان باید یک سئوال بپرسند: اونجا (پس از جدایی) چی فرق می‌کنه؟ چی عوض میشه؟ من چه کاری رو می‌تونم انجام بدم که الان نمی‌تونم؟

با همسرتان صحبت کنید و چهار سئوال از ایشان بپرسید:
من متوجه شده‌ام که تو ارتباطاتی داری و علارغم قولهای مکرری که داده‌ای این ارتباطات هنوز به طرقی وجود دارند:
- آیا به من علاقه داری؟
- آیا به ادامه‌ی این زندگی فکر می‌کنی؟
- چه اقدامات عملی برای ادامه‌ی زندگی مشترکمون حاضری انجام بدی؟ ( یکی از اقدامات رو خودتون پیشنهاد بدید: ببین ما خودمون دوتا تا به حال نتونستیم این گره رو باز کنیم، اگر مایلی زندگیمون با خوبی و خوشی ادامه پیدا کنه درخواست من از تو اینه که به یک مشاور مراجعه کنیم، چون فضای موجود برای من آزارنده هست).
- برای بهتر شدن زندگی زناشویی مون چه خواسته‌هایی از من داری؟

 پس اولین قدم شما باید مراجعه به زوج درمانگری باشد که در مورد تعهد شکنی تجربه داشته باشد و مراجع های زیادی در این مورد دیده باشد تا بتواند به شما کمک کند، حتی اگر همسرتان راضی به مراجعه به زوج‌درمانگر نشد، حتماً خودتان دست کم یک جلسه یک ساعته به زوج درمانگر مراجعه فرمایید تا فضای موجود را با دقت و شفافیت بیشتری بررسی کنید. سئوالات فراوانی وجود دارد که باید به آنها بپردازید، و پاسخ دهید تا بتوانید از بین تمام گزینه‌های موجود تصمیمی را بگیرید که کمترین هزینه روان شناختی را برای شما داشته باشد، عجله نکنید، شتابزده تصمیم نگیرید، وقتی عصبانی هستید برای جدایی اقدامی نکنید، اول تلاش کنید مشکل‌تان را حل کنید.
 

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha