2794

اضطراب و استرس ناشی از بارداری مجدد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 64 بازدید

سلام وقتتون بخیر من یک پسر یک ساله دارم وقتی ۶ ماهه بود خدا خواسته باردار شدم و الان چیزی تا زمان زایمانم نمونده پسرم مثل خیلی از بچه ها شیطون و کنجکاوه و البته هنوز بچه ست خیلی کوچیکه من مدام اضطراب دارم که بعداز زایمانم  چطور کنترلش کنم تا به نوزاد اسیب نزنه یا بهانه نگیره ...همسرم تا حد زیادی با من همکاری میکنه ولی بیشتر اوقات روز سر کاره ووقتی میاد خسته ست . خانوادش چندان تمایل به نگه داشتن پسرم ندارن و البته سبک تربیتی اونها با چیزی که مد نظر منه خیلی متفاوته جوری که هر وقت چند روز متوالی خونه مادر همسرم هستیم پسرم خیلی لوس و غیر قابل کنترل میشه . مادرمم توانایی نگه داشتن بچه کوچیک رو نداره خودشون مریض هستن لطفا راهنمایی کنید من واقعا گیج شدم باید چطور شرایط جدید رو مدیریت کنم البته اینم بگم بعداز زایمان اولم افسردگی رو تجربه کردم که خیلی برام تلخ و سنگین بود تا ۸ ماهگی پسرم فهمیدم چطور گذشت از بس مدام کارم گریه و زاری بود.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

سلام و عرض ادب

از توضیحات شما متوجه شدم دغدغه های زیادی دارید و به خاطر تجربه افسردگی پس از زایمان پس از تولد اولین فرزندتان، نگران شرایط خود و فرزندانتان در زمان زایمانتان هستید. در ادامه چند توصیه کاربردی را مطرح می کنم:

کودکان بین ۱ تا ۲ سال درک عمیقی از تولد یک خواهر یا برادر دیگر ندارند.البته اگر کودک شما صحبت هایتان درباره فرزند جدید را بشوند و لحن شما هیجان زده باشد، علی رغم درک نکردن معنای واژه ها، احساس هیجان شما را تجربه کرده و انعکاس می دهند. 

به یاد داشته باشید که شما نمی توانید همیشه هر دو کودک را راضی نگه دارید،به خصوص اگر دست تنها باشید.از قبل با چند نفر از دوستان یا بستگانتان هماهنگ کنید تا در صورتی که نیاز به کمکشان داشتید، با آن ها تماس بگیرید و کمک بخواهید؛

تلاش کنید تولد فرزند جدیدتان را به شکلی رویدادی مثبت برای کل خانواده توصیف کنید. با خواندن کتاب داستان های تصویری مربوط به تولد خواهر و برادر جدید حداقل فرزندتان ذهنیتی در خصوص کلمات ((خواهر))، ((برادر)) یا ((نوزاد)) پیدا می کند؛

وقتی فرزند جدیدتان به دنیا آمد سعی کنید کار خاصی برای فرزند اولتان بکنید. مثلا به او هدیه ویژه ای بدهید، بگذارید زمانی را دوتایی با پدرش، مادربزرگ یا پدربزرگش یا سایر اقوام نزدیک یا مورد اعتماد سپری کند تا احساس کند مورد توجه است.

هچنین تلاش کنید تا وقتی حالتان خوب است یک روان پزشک یا روان شناس قابل اعتماد پیدا کنید که در صورت لزوم شخص معتمدی را داشته باشید که از او کمک بگیرید. همچنین کمک گرفتن از مشاور در کل فرایند دوران بارداری و پس از زایمان به شما کمک می کند روحیه خود را حفظ کنید.

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha