2794

تریکوتیلومانیا

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 60 بازدید

درمان تریکوتیلومانیا وسواس موکنی

پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

سلام‌و عرض ادب
اختلال موکنی یا تریکوتیلومانیا از اختلالات وسواسی- جبری است و سن شروع آن هم اغلب از سنین نوجوانی و هم زمان یا بعد از آغاز بلوغ است. 

مدیریت و درمان این اختلال همچون سایر اختلال های وسواسی- اجباری  دشوار است. علت این است کندن موها واکنش به یک حالت هیجانی ( احساسی ) درونی است و همراه یا بعد از اضطراب، ملال، خستگی و افزایش تنش انجام شود. یا ممکن است با احساس رضایت یا تسکین بعد از کندن مو همراه باشد. در واقع یک الگوی رفتاری غلط است که در شما شکل گرفته و تقویت شده است.

تغییر یا شکستن این چرخه کاری دشوار ولی ممکن است. من مشاهده کرده ام که اغلب مراجعانی که این اختلال را تجربه کرده اند به خاطر آن از خودشان عصبانی و شرمسار هستند ولی علی رغم تلاش فراوان به تنهایی نتوانسته اند آن را تغییر بدهند.

درمان های استاندارد تریکوتیلومانیا عبارتند از درمان شناختی-رفتاری ، دارودرمانی، آموزش تغییر عادت و درمان متمرکز بر تعهد و پذیرش. همچنین برخی پژوهش ها کارآمدی نوروفیدبک را تأیید کرده اند. از میان این رویکردها درمان شناختی- رفتاری بیشترین میزان بازدهی و کارآمدی را دارد. 

توصیه می کنم برای شروع درمان رفتار موکنی خود را با جزئیات ثبت کنید و رویدادهای فعال کننده ( اتفاقاتی که در محیط یا درون شما می افتند و شما در واکنش به آن ها موکنی را شروع می کنید)، افکار خود، تعداد دفعات و شدت و طول مدت تداوم موکنی خود در هر بار را یادداشت نمایید. این کار را حداقل به مدت ۲ هفته انجام دهید. این کار به شما یک بینش اولیه از شرایط شروع و تداوم این حالت می دهد.
 

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
پرسش ها و پاسخ های مشابه

پاپیلوماتوز چیست؟

پاسخ سلام پاپيلوماتوز ضايعات پرزي شكل و نادر به شكل برجستگيهای صورتی رنگ در ناحيه مهبل است و بسيار شبيه به زگيل تناسلی است. خير خطرناک نيست و معمولا اين برجستگيها برخلاف زگيل تناسلی زياد نميشوند، ميتوان اي...

عفونت تریکومونازیس

پاسخ معمولا از طریق تماس جنسی انتقال می یابد و با دارو قابل درمان است .

درمان عفونت تریکوموناس واژن

پاسخ عفونت خطرناكی نيست و با قرص و شياف مترونيدازول قابل درمان است

پیشگیری از بیماری میلومننگوسل

پاسخ سلام عزيزم پيشگيري اين بيماري با مصرف روزانه قرص اسيد فوليك است ٣ ماه قيل بارداري ويك نوع نقص لوله ي عصبي است مصرف اين قرص تا ٣ ماهه اول بارداري هم بايد ادامه يابد