سلام و عرض ادب
موضوع خیانت متأسفانه یکی از شایع ترین مسائل در حوزه مشاوره خانواده است. تجربه خیانت شخص را در معرض هیجانات منفی شدیدی همچون غم، خشم، شوکه شدن، سردرگمی و تنفر قرار می دهد.
اینکه همسرتان بیش از یک بار مرتکب این اشتباه شده اند باعث شده نسبت به تداوم زندگی مشترکتان دچار تردید شوید و نگران باشید که این مسئله باز هم تکرار شود. از طرفی وجود فرزندتان شرایط را برای شما پیچیده تر کرده، چرا که می دانید فقدان حضور پدر تأثیر در زندگی فرزندتان مؤثر است.
پیشنهاد من این است که یک روان شناس/ مشاور با اخلاق و متخصص انتخاب کنید و ابتدا خودتان به صورت انفرادی با ایشان صحبت کنید. چنانچه ایشان را فردی امین و معتمد یافتید برای همسرتان شرط بگذارید که برای تصمیم گیری اصولی در خصوص تداوم زندگی مشترک یا جدایی باید نزد مشاور بروید. حتما قبل از بازگشت به خانه جلسات مشاوره خانواده را شروع کنید. مشاور با استفاده از روش هایی مانند مصاحبه و آزمون اطلاعات مورد نیاز را از شما و همسرتان کسب می کنند و پس از ارزیابی و شناخت اولیه به شما کمک می کنند تصمیم گیری کنید. همچنین میزان تعهد ایشان به شما و خانواده شان بررسی می شود.
حتی اگر خودتان فکر می کنید از تصمیمتان مطمئن هستید، باز هم مشاوره به شما کمک می کند از ابعاد مختلف به موضوع نگاه کنید و پس از یک ارزیابی چندجانبه و جامع تصمیم گیری کنید و گام های لازم جهت عملیاتی کردن تصمیم را بردارید.
توصیه می کنم حتما این موضوع را به طور جدی پیگیری بفرمایید چرا که وقتی در زندگی مشترک تان احساس امنیت و آرامش نداشته باشید، این موضوع روی رفتار شما تأثیر می گذارد. همچنین در صورت حل نشدن موضوع احتمال وقوع جروبحث ها و اختلافات مکرر بین شما وجود دارد و این بر وضعیت سلامت روان فرزندتان هم تأثیر منفی می گذارد. درست است که فقدان حضور پدر تأثیر مخربی بر کودک می گذارد اما زندگی با یک والدین خشمگین، ناآرام و کم حوصله هم اثرات منفی خود را دارد. بنابراین بهترین گزینه پیگیری موضوع جهت حل موضوع یا اتخاذ یک تصمیم منطقی است.
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید