2794

وسواس فکری در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 80 بازدید

سلام من ۱۹ سالمه و هفته ۳۰ بارداری هستم یه مدته به دشت وسواس فکری و افکار منفی ولم نمیکنن همش میترسم خدای نکرده بچم بعد به دنیا اومدن مشکلی داشته باشه یا سندروم دان داشته باشه با اینکه عدد ان تی ۱/۹۰ و ان بی دیده شده و غربالگری اولم ریسک سندروم دان ۱ به ۲۱۹۸ بوده انومالی و اکوی قلب هر دو نرمال بوده ولی دائم نگرانم و دلشوره دارم چیکار باید بکنم دیگه دارم دیوونه میشم بعد اینکه یه مطلبی خوندم که تیغه بینی در انومالی بیاد ۵ به بالا باشه ولی برای من در هفته ۱۸ تیغه بینی ۴/۵ بود دکتر و دکتر سونوگراف میگن نرمال ولی من خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

سلام و عرض ادب

طبیعی است که هر مادری نگران سلامت کودک خود باشد و در دوران بارداری و بعد از زایمان به خوبی از خود مراقبت کند، اما برای برخی از والدین، این نگرانی‌ها می‌توانند باعث اختلال وسواس فکری دوره بارداری شوند که ممکن است خطرناک باشد و در روند عادی زندگی تداخل ایجاد کند.

این اختلال معمولاً باعث ایجاد افکار یا الگوهای رفتاری خاصی می‌شود که اغلب با وسواس و اجبار همراه هستند. علائم OCD در حدود یک سوم از افرادی که از قبل به این بیماری مبتلا هستند، با بارداری و زایمان ممکن است بدتر شود؛ اما برای برخی دیگر، بارداری و زایمان تأثیری بر OCD آن‌ها ندارد یا حتی برعکس، می‌تواند علائم‌شان را بهبود بخشد. در مورد برخی از افراد‌ هم به دلیل نداشتن تجربه، استرس زیاد، نشخوار فکری شدید و تجربه شرایط خاص این وسواس در طول دوران بارداری ایجاد می شود. 

بچه دار شدن زندگی شما را برای همیشه تغییر می‌دهد و طبیعی است که استرس زا باشد. با این حال، اگر احساس می‌کنید نگرانی و اضطراب شما به حدی است که زندگی عادی شما را مختل می‌کند یا مراقبت‌های خیلی افراطی انجام می‌دهید یا زمان زیادی را صرف افکار منفی هجوم آورنده در خصوص سلامتی جنین می کنید،توصیه می کنم حتما به مشاور مراجعه کنید.
علت این‌ توصیه این است که شما دوران خاصی  را تجربه می کنید و پژوهش ها نشان داده اند شرایط فکری و احساسی و متعاقب آن شرایط جسمانی مادر بر وضعیت جنین تأثیر می گذارد. در نتیجه حتما با یک مشاور صحبت کنید

تلاش کنید‌ در زندگی روزمره خود برنامه ها و روتین های منظمی داشته باشید. با داشتن برنامه و پر کردن زمانتان با برنامه های مفید و مفرح مانند ورزش، معاشرت با خانواده و دوستان، مطالعه و ... ناخودآگاه زمان کمتری را صرف افکار وسواسی می کنید.
 

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha