سلام. وقت بخیر
در پاسخ به پرسش اولتان پیشنهاد می کنم روی مهارت ارتباط مؤثر و همچنان حل مسئله خودتان کار کنید. البته منظور از خودتان شما و همسرتان است، چرا که لازمه تداوم و رشد یک رابطه سالم این است که هر دو نفر برای آن تلاش کنند. اینکه ایشان از برنامه دیدار شما با خانواده تان به عنوان یک مکانیزم اثرگذاری استفاده می کنند برای شما بسیار آزاردهنده است. طبیعتا شما به عنوان دو فرد بالغ جایگاه برابری در خانواده دارید، بنابراین باید تلاش کنید با تعامل و همراهی و صحبت در خصوص حل مسئله، اختلاف نظرهای خودتان را مدیریت کنید، نه با لجبازی یا تهدید.
در خصوص نوع شوخی های فیزیکی یا کلامی همسرتان به این نکته توجه کنید که این الگوی رفتاری در ایشان شکل گرفته است. ممکن است چون تعریف ذهنی خودشان از این رفتارها ((شوخی کردن)) یا (( سربه سر گذاشتن )) است، این تعریف را به شما تعمیم می دهند و نمی خواهند بپذیرند شما را آزار می دهند. قطعا وقتی شما به عنوان همسر ایشان از نوع شوخی ها حس خوبی ندارید، ایشان نباید آن را ادامه دهند. به خصوص عبارت (( خفه شو )) که هم از چهارچوب ادب خارج است و هم شما را ناراحت می کند. در این خصوص لازم است خیلی صریح، جدی و قاطع رفتار کنید و با جدیت تکرار کنید که این نوع رفتار و کلام را نمی پذیرید. اگر با توضیح شما قانع نشدند با تغییر رفتار موضع خودتان را به ایشان نشان دهید. البته توصیه اینکه چگونه این چرخه رفتاری معیوب شکسته شود نیاز به اطلاعات دقیق تری دارد. در کل ممکن است شما هم به صورت ناخودآگاه در تداوم این چرخه رفتاری منفی نقش داشته باشید و لازم است حتی اگر همسرتان نمی آیند، خودتان از یک مشاور کمک بگیرید.
در خصوص علت نداشتن ارگاسم مجموعه عواملی دخیل هستند. شما باید ابتدا از بدن خودتان شناخت پیدا کنید و مشخص کنید مجموعه چه مواردی منجر به لذت جنسی و در نهایت رسیدن به ارگاسم می شود. برای مثال در برخی افراد نوازش، ماساژ، معاشقه یا داشتن نقش فعال تر در رابطه جنسی منجر به ارگاسم بهتر می شود. در پاسخ به پرسش تان باید بگویم بله، یعنی اختلافات زوجین و تعارضات حل نشده بر کیفیت رابطه جنسی اثر می گذارد. این حالت در خانم ها بیشتر است.
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید