2794

اعتیاد دخترم..خانم واعظی کمکم کنید

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 149 بازدید

سلام وقتتون بخیر

من ۳ فرزند دارم فرزند دومم دختره و ۱۹ سالشه چند وقت پیش درحال تمیزی ماشین بودم که یه پاکت سیگار پیدا کردم اول که قیافه اش شبیه این عادیا نبود و فهمیدم که از یه جای شهرمون که فقط از اینا داره رفته خریده و هزینه کلانی هم داده بهش. مطمئنم طی ۱ ماه اخیر داره میکشه چون قبلن ماشین رو بهش نمیدادم و اکثرا خونه بود و جدیدا میگه به وسایلم دست نزن. سیگارش هم بوی عطر میده نه دود.

متاسفانه شاید بگم از ۱۲ سالگی تا همین ۱۹ سالگیش همیشه وقتی از علایقش میگفت سیگار رو میگفت دوست دارم بکشم و... اوایل فکر میکردم حس میکنه با این حرکتش یا حرفاش میخواد جلب توجه یا یه اهمیتی رو به خودش بگیره. موقع درسخوندنش همش خودکار دستش رو به حالت سیگار میگیرفت و جوری رفتار میکرد که انگار واقعیه. یا مثلا سال ۹۸ ساختمان سازی داشتیم بنا سیگاری بود دخترم عصری رفته بود پشت اشغالا و داره سیگار روشن میکنه و نمیتونه بعدش اومد خونه رفت حمام و تمام اون لباساشو پرت داد و گفت برا همیشه پرتشون بده و هر چی عطر و ادکلن داشت خالی کرد بعدش اومد پیشم گریه و زاری که یه سیگار دیدم کمی ازش مونده بوده فقط خواستم امتحان کنم و ببینم چه شکلیه و توش فوت کنم و دستاش بو گرفته بودن و میترسید که پدرش بفهمه.

از شرایط دخترم اینه که ادم منطقی هست به جز این مورد و دوست پسر و اینا نداره و کلا درونگراس و معتقد و اینا نیست زیاد ولی ادم شل و ول نیست چند تا حسرت داره یکی نوع پوشش هست که نمیگذاریم باز باشه متاسفانه تو خانواده پدریش و شوهرم ادما تعصبی خاصی هستن و خلاصه بگم که به شدت فقر فرهنگی دارن ولی خانواده من اوکی بودن ولی خب منم به طبع از ترس خانواده شوهرم و خوده شوهرم مجبورم که این شکلی بارش بیارم تنها هدفش اینه که از اینجا بره و ازاد باشه و همین سیگار.

مدتیه همش فیلمو عکس پارتی شبانه و مسافرت با دوستاش اینا رو برا بقیه بهم نشون میده و میخواد اجازه بگیره ولی خب..

شوهرم اگه بفهمه که سیگار میکشه و از این حرفا که پارتی و اینا میگه بشنوه به خدا میکشتش چون تو فامیلاشون هم هست


تو رو خدا چیکارش کنم هزار بار از بدی های سیگار و الکل و مشروب و اینا بهش گفتم اما وقتی فهمیدم سیگار میکشه برق از سرم پریده و بهش نگفتم که میدونم‌.

لطفا راهکار بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۹ جنسیت زن شغل بازنشسته وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
یکی از مسائل اساسی این ارتباط این هست که هزار بار آن چیزی که ازش می ترسیدید رو مطرح کردید هر چه بیشتر بگویید به این معنی نیست که سراغ آن کار نرود اتفاقا زمانی که متوجه میشود که این حساسیت شما و خانواده شما هست بیشتر به سمتش کشیده می شود تا هم ببیند این چیزی که مدام از آن منعش می کنید چیست و از این طریق کمی آن خط قرمزهای خانواده را هم رد کند چرا که میخواهد از این طریق ثابت کند که من بزرگ شدم و چرا حق انتخاب ندارم؟ گاهی اوقات این شرایط گواه یک اعتراض بزرگ است.
مسئله دیگر این است که بهتر است تا شما شرایط خانوادگی، قوانین را برایش توضیح دهید اما در نهایت اجازه دهید تا خودش انتخاب کند اینکه حق انتخاب داشته باشد بسیار مهم است و به او اعتماد به نفس میدهد و به دنبال ایجاد اعتماد به نفس در مصرف سیگار نمی گردد
مسئله دیگر این است که وقتی به صورت آشکار نتوانم کاری که میخواهم را انجام دهم پنهانی آن کارهایی که دوست دارم رو دنبال میکنم پس به سمت پنهان کاری ، دروغ گویی .. می روم
مسئله دیگر این هست که در شرایط سنی هست که بخشی از این شرایط اقتضای سنی اش هست سن نوجوانی رو به افزایش بوده ضمن اینکه در صورت عدم تغییرات مثبت تا 2 سال آینده ممکن است این شرایط حساس تر از پیش هم بشود پس بنابرین به راه حل های زیر فکر کنید 
مسئله دیگر این است که در برقراری ارتباط با فرزندان بسیار کوشا باشید اگر میخواهید که توجه به صحبتان بیشتر می شود بیشتر نتیجه مثبت بگیرید


پس حتما ارتباطی سالم را با فرزندانتان شکل دهید یعنی از در دوستی با او وارد شوید
از خودتان بپرسید پیش آمده با هم رستوران بروید مادر و دختری کنار هم بنشینید با هم مراوده داشته باشید از این راه وارد شوید به او پیشنهاد دهید تا با هم کنار هم اوقاتی رو بگذرانید و در این شرایط با یکدیگر صحبت کنید از او بپرسید آیا شرایط برایش خوب پیش میرود؟ چیزی هست که بخواد درباره ش با شما صحبت کند ؟ چیزی هست که بخواد تغییری درش ایجاد کند؟ اوائل ممکن است از شما انرژی زیادی گرفته شود و چندان  نتیجه ای نگیرید اما لازم است که از این اوقات بیشتر با هم داشته باشید مثل استخر رفتن، کارهای مشترک انجام دادن هم ارتباط برقرار می کنید و هم متوجه دغدغه هایش می شوید.
بین فرزندان خصوصا اونی که بیشتر از قوانین تبعیت می کند با دیگری به هیچ عنوان تفاوتی قائل نشوید هر فردی با دیگری فرق دارد

خیلی اوقات ما به دنبال رفتارهایی خاموش هستیم تا سرپوشی بر استرس ها نگرانی ها و افسردگی بگذاریم
به هیچ عنوان با پدرش او را تهدید نکنید که پدرت بفهمد تو را می کشد 
سعی کنید با همسرتان صحبت کنید تا بین پدر و دختر ارتباط سالمی برقرار شود
و در نهایت حتما از یک روانشناس کمک بگیرید و به دخترتان بگویید که دوست دارد با یک فرد بی طرف که اون شخص روانشناس هست صحبت کند؟ از الان یاد بگیرد برای حل مشکلاتش از روانشناس کمک بگیرد تا اینکه بخواهد سرغ رفتارهای آسیب رسان برود.

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
پرسش ها و پاسخ های مشابه

سلام اگر ممکنه شماره تلفن مطب خانم دکتر اعظم رحمانی را در سایت بگذارید. ممنون از راهنماییتون

پاسخ سلام ایشان در حال حاضر خارج از کشور هستند میتوانید از دکتر رجبی شکیب مشاوره بگیرید موفق باشید

اسم اعظم

پاسخ سلام اسم اعظم فقط برای خداوند است. غیر از خدا کسی اسم اعظم ندارد.

انواع سوپ برای نوزاد 7ماهه

پاسخ سلام داخل سوپ از عدس، ماش و انواع سبزیجات نشاسته ای و غیر نشاسته ای می توانید کمک بگیرید

ضدآفتاب مناسب برای انواع پوست

پاسخ سلام عزیزم شما باید ضدآفتاب نوع فاقد چربی استفاده کنین . انواع پوستها برای پوست چرب مناسب نیست و مناسب پوستهای نرمال و خشک هست.