با سلام،میخاستم بدونم از روغن مخصوص سرخ کردنی تا چند بار میشه استفاده کرد؟روغنی که توی سرخ کن میریزی
پاسخ با سلام تنها یک بار می توانید روغن را داغ نمایید. دفعات بعد که داغ شود، رادیکالهای ازاد تولید می کند که سرطان زاست با احترام دکتر پیام فرح بخش
با سلام و وقت بخیر. ایا خیار منبع غنی از فولیک اسیده؟! ممنون از پاسخگویی و راهنماییتون.
پاسخ با سلام کلیه میوه ها دارای ویتامین ب 9 یا همون اسید فولیک بالایی هستند.سلامت وموفق باشید
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید