سلام
احساس تعلق داشتن به گروه و دوستی از نیازهای اساسی برای سلامت روانی و شخصیتی انسان هست. در خارج از محدوده ی خانواده، مهمترین روابط اجتماعی کودک روابط با دوستانش هست. کودکی که مضطرب و تنهاس و یا اعتماد به نفس پایینی داره معمولا نگران اینه که دوستی ها و هم بازی هشو از دست بده. با توجه به مسایلی که شما عنوان کردید کودک شما احتمالا از قضاوت شدن و پذیرفته نشدن می ترسه.
بهتون پیشنهاد میکنم با کودکتون ارتباط بیشتری برقرار کنید و درباره ترس هاش صحبت كنيد. البته بدون اينكه كلمه «چرا» به كار ببريد. مثلاً بگید: «فكر مي كني چه اتفاقي مي افته اگه اون پسر باهات بازي نكنه؟». صحبت كردن درباره موقعيت ها، این امكان رو به کودکتون میده که شرايطو ارزیابی کنه و متوجه بشه که هيچ چيز وحشتناكي نيست و بايد با ترس هاش مواجه بشه. علاوه بر این بهش یاد بدید که با ظرافت به کودکانی نزدیک بشه که مشغول بازیهای گروهی هستن و به نفرات بیشتری برای بازی خودشون احتیاج دارن. این باعث میشه که بیشتر در گروه ها پذیرفته بشه. راه دیگه اینه که به کودکتون یاد بدید به گروههایی پیشنهاد دوستی بده که از نظر علاقه و ترجیحات با اونها شباهت داره. مثلا اگه به نقاشی علاقهمنده به اون دسته از بچههایی ملحق بشه که در این زمینه باهاشون شباهت بیشتری داره. در این صورت میتونه با اونها فعالیتی انجام بده و احساس اعتماد به نفس بیشتری کنه. هیچ وقت با تصور کمک به کودکتون، احساس و ناراحتی اونو کوچک و بی اهمیّت نبینید و جمله هایی مثل «اونا کی هستن که اصلاً ناراحت بشی» یا « اون چیز مهمی نیست که خودتو ناراحتی میکنی» بکار نبرید. فقط و فقط احساسشو با کلمات و لحن همدلانه مشخص و تأیید کنید. مثلاً "معلومه خیلی ناراحت و مایوس شدی که..."
در موقعیت هایی که احساس دوست نداشتنی بودن می کنه از بکار بردن جمله هایی که باعث تشدید این درک و باور می شه، خودداری کنید (مثلاً چی کار کردی که تو رو بازی ندادن؟) اگه کودکتون جمله ای مثل ''هیچ کی منو دوست نداره "به زبون اورد بهش بگید که این نتیجه گیری درست نیست چون فلانی و فلانی و… تو رو دوست دارن یا اونایی که تو رو خوب می شناسن دوست دارن.
هرقدر که میتونید سعی کنید اعتماد به نفس کودکتونو بالا ببرید. موفقیت در یک عمل خصوصاً در حضور جمع به کودکتون اعتماد به نفس میده و در نگرشهاش نسبت به خودش تغییراتی ایجاد میشه و حتما اعتماد به نفسش رو به وسیله ی تشویق به موقع افزایش بدید . باید نقاط قوت کودکتون رو تقویت کنید و انگشت روی نقاط ضعفش نذارید. توجه و محبت بی قید و شرط نسبت بهش داشته باشید چون باعث میشه در روابط اجتماعی الان و آینده ش رفتارهای درستی در پیش بگیره.
شاد و موفق باشید
التماس به شوهرم برای برگشتنش به زندگی
پاسخ بسیار متاثر شدم که در این شرایط که مشکلات فراوان دارید در فکر بچه دوم هستید،زندگی پر از تنش و مردی که تمایلی به ادامه ندارد،وجود بچه دیگه چه چیز را حل خواهد کرد؟شما حتما از مشاور کمک بگیرید تا بتوانید...
التماس میکنم زود جواب بدید خیلی خیلی برام مهمه... با سلام و خسته نباشید خدمت مشاورین محترم مادر من ب
پاسخ با سلام هیچ جای نگرانی نیست این امر گاهی به علت پرکاری غده هیپوفیز است که لازم می شود آزمایشات مربوطه انجام شود .
سلام من بعد از رابطه با همسرم دور کاندوم رگه های خون دیده میشه حتی بعد از پاک کردن با دستمال توالتم
پاسخ حتما معاینه و بررسی لازم است.
سلام من چند وقته قسمت بالای آلتم پوسته پوسته شده.یه ناحیه کوچیکه. حالت خشکی پوست داره. درد و خارش اص
پاسخ نیاز به معاینه است.
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید