رابطه تان را بر پایه احترام متقابل برنامه ریزی کنید. منتظر نباشید که او نسبت به شما پیش قدم شود. بزرگ تر و کوچک تری اصل مهم و فراموش نشدنی در این رابطه است
- اگر از موضوعی ناراحت هستید، دلخوری های به ظاهر کوچک را با همسرتان در میان بگذارید. این درد و دل ها باید با جرو بحث های بیهوده تفاوت داشته باشد.
خودتان را جای مادرشوهرتان بگذارید و به این فکر کنید که مادرشوهر شما سال ها برای پرورش و بزرگ کردن پسرش وقت گذاشته و ممکن است نسبت به آدم های دیگری که وارد زندگی فرزندش می شوند، حساسیت داشته باشد.
برای مادرشوهرتان جملات محبت آمیز بنویسید یا در مناسبت های مختلف به او کارت تبریک بدهید. واژه های تان را خشک و رسمی انتخاب نکنید و کلمات صمیمانه تری به کار ببرید.
به ایده های او احترام می گذارید. هر توصیه ای را به عنوان یک حمله شخصی نپندارید و در مقابل نصیحت هایش گارد نگیرید. او فقط می خواهد برای شما مفید باشد.
بدی ها را فراموش کنید و هرگز نزد همسرتان از نکات منفی ارتباطتان با خانواده اش صحبت نکنید. اگر مسئله ای شما را آزرده کرده، با آرامش و در کنار نکات مثبت بیانش کنید.
اگر به دنبال آرامش هستید، در ابراز محبت به خانواده همسرتان و به ویژه مادرش، منتظر پاسخ مثبت نباشید.- همه صحبت های همسرتان را کنایه تلقی نکنید. لازم است برای شادابی خودتان هم که شده از کنار بعضی حرف ها راحت بگذرید.
ناتوانی کودک دو ساله در جویدن غذا
پاسخ بهترین زمان از حدود ۸تا ۱۰ماهگی به بعده، ولی الانم دیر نیست مثل بچه ای که دیر راه میفته و با تشویق و کاردرمانی کم کم راه میره
پاسخ سلام ، بهتر است با جراح اطفال مشورت نمایید.
مشکلات خانوادگی و ارتباطی با همسر را چطور برطرف کنیم؟
پاسخ سلام دوست عزیز وقتی فردی ازدواج میکند انتظار میرود روزبهروز رابطه اش مستحکمتر شود و تا ابد ناگسستنی باقی بماند. این در حالی است که پیوند بسیاری از زوجها در اثر ناملایمات زندگی سست میشود و در موا...
وابستگی و مشکلات ارتباطی در کودک دو ساله
پاسخ سلام دوست عزیز. با توجه به وابستگی دخترتان الان زمان مناسبی برای مهد رفتن او نیست، و اینکه بخواهید او را در این موقعیت قرار دهید کمکی به افزایش مهارت ارتباطی اش نمیکند. اما ممکن است نتیجه عکس داشته ب...
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید