نام علمی گیاه: Camellia sinensis
محافظت در برابر بیماری های قلبی و عروقی، سرطان های کولون و دستگاه گوارش، کاهش کلسترول و قند خون، کاهش دهنده وزن از خواص اصلی این گیاه است.
چای سبز خاصیت آنتی اکسیدان بسیار پرقدرتی از خود نشان داده است.
موارد منع مصرف و احتیاط
عوارض جانبی
تداخل دارویی
مکانیسم اثر
اصلی ترین ترکیبات موجود در چای سبز شامل پلی فنل ها، کافئین و اسید آمینه است. همچنین محتوی فلاونوئید است، که اثرات آشکار آنتی اکسیدان دارد. فلاونوئیدهای چای سبز اثر کاهش دهنده التهاب و خاصیت ضد باکتری دارند. و مانع از پوسیدگی دندان می شوند.
مصرف این چای دارای خاصیت ادرار آور است که بعلت وجود کافئین موجود در آن است.
چای سبز سرشار از پلی فنل ها از قبیل کاتشین(catechins)، تئوفلاوین( theaflavins) و تیروبیگین(thearubigins) است که مسئول خواص مفید چای سبز می باشد.