از تزریق وریدی آمپول ویتامین E خودداری شود. گزارش های تایید نشده دال برافزایش خونریزی در بیماران دریافت کننده داروهای ضد انعقاد خوراکی یا بیمارانی که با کمبود ویتامین K مواجه است، وجود دارد. از سوی دیگر ،برخی گزارش ها احتمال افزایش ترومبوز به وسیله این ویتامین رامطرح کرده اند.در نوزادان نارس با وزن کمتر از 5/1 کیلوگرم، تجویز ویتامین E سبب شده است که احتمال بروزعارضه افزایش یابد.
عوارض جانبی
تداخل دارویی
ویتامین E به ویژه در مقادیر زیاد ممکن است تاثیر داروهای ضد انعقاد خوراکی را افزایش داده، یا متضاد ویتامین K عمل کند. مصرف مکمل های آهن می تواند سرعت اکسیداسیون را افزایش داده و نیاز به مصرف روزانه ویتامین E را بیشتر کند.
مکانیسم اثر
ویتامین e ماده اساسی در تغذیه است اما نقش آن شناخته نشده است. این ویتامین همراه با سلنیوم موجود در مواد غذایی به عنوان نوع آنتی اکسیدان از آثار پراکسیداز برروی باندهای غیر اشباع غشاء سلولی جلوگیری کرده و گلبول های قرمز را از همولیز محافظت می کند. ویتامین E همچنین به عنوان کوفاکتور در برخی سیستم های آنزیمی بدن عمل می کند. جذب ویتامین E از دستگاه گوارش به حضور املاح صفراوی، چربی غذایی و عملکرد طبیعی لوزالمعده نیاز دارد. ویتامین E در خون به بتالیپوپروتئین ها متصل شده و در تمامی بافت های بدن بخصوص بافت های چربی ذخیره می شود. ویتامین E در کبد متابولیزه و از راه صفرا و کلیه دفع می شود.