کیناکرین در بیماران سالخورده یا بیمارانی که سابقه ای از سایکوز دارند یا مبتلا به بیماری کبدی هستند یا سابقه بیماری کبدی را دارند با احتیاط مصرف شود. این دارو می تواند باعث تشدید دپسورینازیس شود و به بیماران مبتلا به پسوریازیس نباید تجویز شود. همچنین در بیماران مبتلا به پورفیری، دارو باید با احتیاط مصرف کرد.
عوارض جانبی
تداخل دارویی
گزارش شده است که کیناکرین می تواند باعث ایجاد یک واکنش شبه دی سولفیرامی خفیف در مصرف هم زمان الکل شود. به صورت تئوری کیناکرین می تواند باعث افزایش غلظت پلاسمایی پریماکین شود که باعث افزایش خطر مسمومیت با این دارو می شود و توصیه شده است که این داروها را نباید به صورت هم زمان مصرف کرد.
مکانیسم اثر
کیناکرین یک آنتی پروتوزوال 9- آمینوآکریدین است که به صورت فرم هیدروکلرید به عنوان جایگزینی برای نیتروایمیدازول در درمان ژیاردیازیس تجویز می شود
کیناکرین در لوله گوارش جذب می شود و به میزان گسترده در بدن توزیع می شود. دارو در بافت های بدن به خصوص در کبد تجمع می کند. دارو به آهستگی با ادرار دفع شده و در ادرار تا 2 ماه پس از مصرف یافت می شود. دارو از جفت عبور می کند. اوج غلظت پلاسمایی دارو در تجویز از راه اینتراپلورال به سرعت افزایش می یابد و تا چند ساعت در این حد باقی می ماند.