6. کاپ کیک هندوانهای برای پذیرایی شب چله
مواد لازم:آب هندوانه: یک پیمانه
هندوانه لهشده: 1 پیمانه
آرد: 220 گرم
تخممرغ: 2 عدد
کره: 125 گرم
شکر: 165 گرم
بیکینگپودر: 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
- در صورت لزوم و بهمنظور خوشرنگ شدن کاپ کیک، میتوانید از رنگ خوراکی یا پودر خشکشده چغندر استفاده کنید.
- در مرحله اول، داخل قالب کاپ کیکها، کاغذ مخصوص کاپ کیک قرار دهید.
- در مرحله بعد کره و شکر را ترکیب کرده و با همزن بزنید تا زمانی که سبک و سفید شود. سپس تخممرغها، هندوانه لهشده و مخلوط آرد و بیکینگپودر را اضافه کنید.
- در مرحله آخر آب هندوانه را اضافه کنید. اگر در این مرحله ترجیح دادید رنگ مایع قرمزتر باشد ذرهذره رنگ خوراکی را اضافه کنید.
- مایع را داخل قالب بریزید.
نکته: سر قالب باید 1 تا 2 سانتیمتر خالی باشد.
- دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. مدتزمان پخت هم با توجه به کارکرد فر شما میتواند بین 30 تا 45 دقیقه باشد.
- برای تزئین روی کاپ کیک از ترافل، خمیر فوندانت یا خامهای که به آن رنگ خوراکی سبز اضافهشده استفاده کنید تا کاپ کیک ظاهر یلدایی به خود بگیرد.
5. کیک هندوانهای مخصوص شب یلدا
برای تهیه این کیک هیجانانگیز، ابتدا باید کیک آن را به روش رد ولوت آماده کنید. اگر زمان تهیه این کیک را ندارید، میتوانید از پودرهای آماده استفاده کنید در غیر این صورت به روش زیر عمل کنید:- آرد: دو و نیم پیمانه
- شکر: یک و نیم پیمانه
- بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
- نمک: یک قاشق چایخوری
- کاکائو: یک قاشق چایخوری
- روغن مایع: یک و نیم پیمانه
- شیر کره یک پیمانه (از قنادیها تهیه کنید)
- تخممرغ: دو عدد بزرگ
- رنگ خوراکی قرمز: دو قاشق غذاخوری
- وانیل: دو قاشق چایخوری
- سرکه سفید: 1 قاشق چایخوری
- در یک کاسه بزرگ، تمام مواد خشک شامل: آرد، وانیل، بیکینگپودر، رنگ خوراکی، نمک و شکر را مخلوطکنید. اگر از الک استفاده کنید که چهبهتر.
- سپس در ظرفی کوچکتر مواد تر یعنی روغن، شیره کره، سرکه و تخممرغ را با همزن بزنید.
- در مرحله بعد این مایع را کمکم به ظرف مواد خشک اضافه کنید. داخل مایع کیک میتوانید از چیپس شکلات هم استفاده کنید. (شبیه دانههای داخل هندوانه میشود)
- از 15 الی 20 دقیقه قبل فر را روشن کنید و آن را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد، تنظیم کنید.
- قالب کاپ کیک را چرب کنید و کاغذ روغنی مخصوص داخلش قرار دهید. در این مرحله مخلوط کیک را داخل قالب بریزید.
- مدتزمان پخت بین 30 تا 45 دقیق است.
نکته:
- یک ربع بعد از خاموش کردن فر، کیک را بیرون آورید تا پف کیک از بین نرود.
طرز تهیه خامه:
- بهترین راهحل، تهیه خامه قنادی است. کافی است کمی وانیل اضافه کنید و به میزان لازم آن را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
- سپس آن را به دو قسمت تقسیم کنید و نیمی از آن را با رنگ خوراکی سبز و نیم دیگر را با رنگ خوراکی قرمز مخلوطکنید.
- سپس کیک را بهدلخواه تزئین کنید. برای روی کیک و نمایش دانههای هندوانه، از چیپس شکلات استفاده کنید.
نکته:
- حتماً زمانی که کاملاً کیک خنک شد آن را برش دهید، در غیر این صورت پودر خواهد شد.
4. آموزش ساخت زیر لیوانی هندوانهای برای تزئین میز یلدا
برای درست کردن این زیرلیوانی که مناسب با تم شب یلداست و تزیین میز یلدایتان را زیباتر می کند تنها کافی است دوستدار هنر باشید و دست به کار شوید.
وسایل مورد نیاز:
- چوب پنبه با ضخامت کم یا کارتن
- رنگ گواش یا آکرلیک سبز، قرمز و مشکی
- قیچی یا کاتر
- با استفاده از یک ظرف گرد شبیه نعلبکی، نیم دایرههایی مانند تصویر بر روی چوب پنبه یا کارتن بکشید و آنها را ببرید. (یک طرف را منحنی ببرید، از کنار هم گذاشتنشان یک دایره شبیه برشی از هندوانه ایجاد میشود)
- سپس قسمت پایینی را با رنگ سبز کنید و بقیه را قرمز کنید. مرز بین این دو را می توانید خالی گذاشته یا سفید کنید.
- سپس دانه های سیاه هندوانه را بکشید. می توانید بعد از خشک شدن با ماژیک این کار را انجام دهید.
- این کاردستی را می توانید با استفاده از پارچه های نمدی رنگی نیز درست کنید.
ایده خیلی خوبیه مرسییی