نی نی سایت:دکتر شاهین شهبازی، متخصص گوارش گفت: استفاده از روغنهای صنعتی بسیار مضر است و کارکرد بدن را مختل میسازد، مصرف روغنهای هسته انگور، زیتون و کانولا بخاطر ویتامین E که دارد توصیه میشود.روغن اگر تازه و پالایش نشده باشد اثر آنتیاکسیدانی بسیار بالایی دارد.روغن کتان و هسته انگور امگا 3 بالایی دارند، روغن کانولا و زیتون نیز خاصیت آنتیاکسیدانی بالایی دارد.روغن زیتون به دلیل امگا 3 بالا میتواند جایگزین روغن ماهی شود، روغن که خالص و تازه باشد اثر آنتیاکولوژیک بالایی خواهد داشت.اگر روغنها تازه مصرف شوند در آنها خاصیت ضد سرطانی و ضد تورمی وجود خواهد داشت.مصرف زیاد این روغنها سرطانزا است در کل هم روغنها اگر زیاد مصرف شوند سرطانزا هستند روغن باید به مقدار لازم مصرف شود.وی در پایان خاطرنشان کرد: روغن کانولا به عنوان ماسک صورت برای سلامت نگهداشتن پوست، بهبود جای زخم و جلوگیری از چروکشدن و جوان و نرم نگهداشتن پوست استفاده میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران