نی نی سایت:اگر می خواهید با بخشی از مهم ترین مزایای هندوانه آشنا شوید خواندن این گزارش را از دست ندهید، بدون شک پس از این هندوانه از ظرف میوه شما حذف نمی شود.
کاهش احتمال ابتلا به سرطان
هندوانه مقادیر قابل توجهی ویتامین A و بتا کاراتونین درون خود جای داده است و علاوه بر این منبعی خوب برای لیکوپن و آنتی اکسیدان محسوب می شود. ترکیبی که در نهایت تأثیر ویژه ای در کاهش احتمال به سرطان، به ویژه سرطان های پروستات، سینه، روده بزرگ و رحم دارد.
کنترل فشار خون بالا
آمینو اسید موجود در هندوانه نه تنها در بهبود گردش خون نقشی مهم ایفا می کند، بلکه به طرز شگفت انگیزی در ثابت نگه داشتن فشار خون نقش مهمی ایفا می کند.
سرشار از آنتی اکسیدان
اغراق نیست اگر بگوییم هندوانه منبعی است برای بهترین آنتی اکسیدان های موجود. آنتی اکسیدان هایی که ضمن مبارزه با رادیکال های آزاد به کاهش خطر احتمال بروز بیماری مختلف کمک بسزایی می کنند. شاید مهم ترین تأثیر این ترکیب را بتوان در جلوگیری از پیری دانست.
کلید کلیه سالم
هندوانه منبعی غنی از پتاسیم است که به خارج شدن سموم از کلیه کمک قابل توجهی می کند. علاوه بر این، ترکیبات موجود در هندوانه موجب کاهش اسیدها ادرار می شود و از این طریق محیطی سالم برای کلیه فراهم می کند.
جلوگیری از اثرات اشعه ماوراء بنفش
فیبر، آب، لیکوپین و انواع ویتامین ها بخشی از ترکیبات بی نظیر هندوانه هستند، موادی که تأثیرات ناشی از اشعه ماوراء بنفش را تا حد زیادی کاهش می دهند.
تقویت انرژی
دفعه بعدی که احساس کسالت و خمودگی کردید کافی است یک برش هندوانه بخورید یا یک لیوان آب هندوانه بنوشید. میوه ای که بنا بر تحقیقات انجام شده تأثیری 20 درصدی در افزایش انرژی دارد.علاوه بر این، ویتامین B6 و B1 موجود در این میوه موجب ترشح بیشتر هورمون دوپامین در بدن و احساس سر زندگی می شود.
تقویت قوای دید
بتا کاراتونین، یکی از ترکیبات اصلی موجود در هندوانه است، ماده ای که در بدن تبدیل به ویتامین A می شود. در واقع هندوانه نیاز ما را به این ویتامین به طور کامل بر طرف می کند و از طریق در جوانی و پیری چشمانی تیز بین به شما هدیه می دهند.
منبع:شفقنا زندگی