2783
نابغه کوچک من

نابغه کوچک من

1394/09/04 بازدید765

نی‌نی سایت: ممکن است کودک من هم یکی از نوابغ دنیا باشد؟ این سوال یا آرزویی است که هر مادری با کوچک‌ترین رفتاری از فرزندش از خود می‏‌پرسد و به آن فکر می‏‌کند. این‏‌که آیا ممکن است کوچولوی من نیز ادیسون­، اینشتاین­، ماری کوری، حسابی و ... شود. خلاقیت چطور؟ برای خلاق شدن هم نیاز به استعداد خاص و ویژه‏‌ای است؟ به تازگی برخی خلاقیت‌کده‏‌ها با آزمونی این استعداد را در کودکان می‌سنجند. اتفاقی که پیش از این در بسیاری از کشورها چون ژاپن نیز رواج داشته است. این کشورها، کودکان را پیش از رسیدن به سن تحصیل تا سال‌های اوایل مدرسه رصد می‏‌کنند و به آنان آموزش‌هایی می‏‌دهد تا خلاقیت و استعداد کودک را در هر زمینه‌‏ای بسنجند و پس از آن او را به همان راه هدایت کنند. 

این آزمون‌‏ها معمولا با جدیدترین روش‌های سنجش خلاقیت دنیا برگزار می‏‌شود. پس از آزمون و تعیین سطح، متناسب با سطح ارزیابی شده، برنامه‌های کاربردی برای تقویت خلاقیت و برنامه‌های مکمل مخصوص اولیا و معلمان با حضور متخصصان و خبرگان خلاقیت برگزار می‌شود. این گفته که آینده کودکان ریشه در کودکی‏‌شان دارد، گفته درستی است. بچه‏‌های ما به هر مقامی که برسند، به تجربیات‏‌شان در کودکی، بستگی دارد. 

بی‏‌شک هر پدر و مادری فرزندش را بهترین­ می‌داند و همیشه منتظر شگفتی­‌ساز شدن آن هستند. اما بد نیست بدانیم کمتر جایی در جهان وجود دارد که برای‌ بچه‌­ها و رشد خلاقیت آنها برنامه‏‌ای داشته باشد. موسسات خلاقیت به تازگی با هدف ارتقای خلاقیت و پرورش مهارت‏‌های مورد نیاز دانش‌‏آموزان ۶ تا ۱۸ سال (اول ابتدایی تا چهارم دبیرستان) تشکیل شده‏‌اند؛ مثل خلاقیت‌کده شریف که از ششم آذرماه آزمون سنجش خلاقیت خود را برای کودکان ۶ تا ۱۸ سال برگزار می‌کند. شریف به آدرس khallaghiatkadeh.com شرایط آزمون خود را اعلام کرده و شماره تلفن ۶۶۰۵۴۹۵۸ را برای تماس مادران درنظر گرفته است. از همین رو شاید بهتر است بچه‏‌های ما که خلاف گذشته، هم‏بازی‏‌های محدودی دارند و زندگی‏‌شان در خلال برنامه‏‌های روزمره ما گذران می‌‏شود، خلاقیت‏‌هایشان در چنین محیط‏‌هایی سنجیده شده تا در راه مشخص و بهتری حرکت کنند.

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها