2783
با شایعه سازی کیک های آلوده به قرص، به دنبال تخریب صنایع غذایی هستند

با شایعه سازی کیک های آلوده به قرص، به دنبال تخریب صنایع غذایی هستند

1398/11/06 بازدید348

گاهی جوسازی ها در فضای مجازی و حتی صدا و سیما منجر به اتفاق‌هایی می شود که دامن گروهی را می‌گیرد و زندگی را نیز تحت الشعاع قرار می دهد.

مانند همین خبر کیک‌های آلوده به قرص که در این مدت دست‌به‌دست می‌شود و برخی با قصد و غرض و باهدف تخریب این بخش بزرگ از صنایع غذایی کشور به گسترده شدن تخریب آن کمک می کنند. ‌طوریکه که در برخی مناطق، واحدهای تولیدی کیک تعطیل‌شده اند که موجب خدشه‌دار شدن بازارهای داخلی ، بین‌المللی و صادرات این بخش از محصولات ایرانی هستیم که طبق بررسی‌ها، این اقدام باعث آسیب رسیدن به تولیدکنندگان ، مصرف کنندگان و همچنین متضرر شدن صنایع غذایی و نابودی منابع درآمدی شرکت‌های‌ پیشرو در این صنعت بوده است.

به گفته خانم مهندس پوپک کاویانی مدیر حوزه ریاست صنایع غذایی درنا، این حمله‌ به برندهای پیشرو صنایع غذایی و برداشت وارونه رسانه‌ها و فضای مجازی در انتشار اخبار بدون سند و مدرک علیه شرکت‌های تولیدی منجر به ایجاد جو روانی منفی جامعه علیه شرکت‌های معروف و با سابقه شده است که خوشبختانه با هوشمندی مدیران این صنعت اعتماد عمومی مصرف کنندگان پابرجا ماند.

کاویانی افزود: در این مسیر رسانه های ملی بالاخص صدا و سیما در انتشار این اخبار کذب و بی اساس نقش به سزایی دارند. با توجه به اینکه صنعت غذا از مهمترین ارکان کشور به حساب می آید، انتظار می رود که صدا و سیما در این مورد با وسواس بیشتری عمل کند.

مدیر حوزه ریاست صنایع غذایی درنا گفت: جاسازی قرص و کپسول در برخی کیک های برند ایرانی یکی از مواردی است که به صورت عمدی و پس از خروج از کارخانه توسط افرادی به قصد تفریح و هیجان انجام شده و تنها برای تشویش اذهان عمومی بوده است.

 نکته مهم این است که حتی با وجود اینکه از طرف شرکت درنا اعلام شد در صورت دیدن مورد مشکوک آن را به وزارت بهداشت اعلام و ارجاع دهند  هیچ موردی گزارش نشد که خود گویای دروغ بودن خبر است. خوشبختانه این جو منفی علیه کارخانه‌های تولید کیک فروکش کرده است؛ چرا که مردم متوجه شدند که جاسازی قرص در کیک از شبکه تولید و توزیع کارخانه‌ها امکان پذیر نمی باشد.

وی افزود: به دلایل نامعلومی برخی تلاش دارند صنعت و محصولات غذایی کشور را بی‌اعتبار کنند که از نهادهای دولتی انتظار داریم با مجازات افرادی که کیک‌های آلوده را توزیع کرده‌اند، برخورد کرده تا جامعه نسبت به محصولات داخلی بی‌اعتماد نشود. این هجمه‌ها به‌منظور بدنامی بهترین برندهای صنایع غذایی کشور صورت گرفته است. در گذشته هم موضوع روغن پالم، لبنیات، ذرت آلوده را نیز پشت سر گذاشته ایم، هر چند که در ابتدا هم مشخص بود این تصاویر ساختگی هستند و جاسازی قرص‌ها قبل از فیلم برداری و انتشار آن در فضای مجازی صورت گرفته است.

کاویانی گفت: در ادامه نیز نیروهای نظارتی تمام انبارهای مشکوک را مورد بازرسی قرار دادند، اما هیچ مورد مشکوکی را مشاهده و گزارش نکردند که لازم است صدا و سیما نظرات کارشناسان صنایع غذایی را در برای مردم اطلاع رسانی کند.

به گفته وی: متاسفانه هر از گاهی موج منفی علیه صنایع غذایی کشور در فضای مجازی دست به دست می‌چرخد که البته سهم برخی از مسئولان دولتی در این موج‌ها کم نیست.زیرا زمانی که خبر جاسازی قرص در کیک‌ها در فضای مجازی دست به دست شد دولتمردان و صاحبان صنایع به موقع موضع‌گیری نکردند و همین موضوع باعث شد دود این اقدامات به چشم صاحبان صنایع برود.

کاویانی گفت: تولید محصول از ابتدا، یعنی از زمانی که ماده اولیه وارد شرکت می‌شود تا انتها، یعنی زمان پخت ، بسته‌بندی و توزیع تحت نظارت پرسنل و دوربین‌هایی که درحال مانیتورینگ هستند قرار دارد و امکان این اقدام در داخل کارخانه وجود ندارد.

مدیر حوزه ریاست صنایع غذایی درنا با اشاره به لزوم استاندارد در صنعت غذا گفت: صنایع غذایی درنا بیش از 10 سال است که استانداردهای بین المللی را از TUV NORD  آلمان کسب کرده است، همچنین بازدیدهای هفتگی و ماهانه نیز از طرف ارگانهای دولتی،اداره کل استاندارد و سازمان غذا و دارو از کارخانه درنا انجام می شود که ضریب امنیت و سلامت محصولات صنایع غذایی درنا را بالاتر می برد.

وی افزود: انتظار می‌رود که صدا و سیما با دعوت از کارشناسان صنایع غذایی که نسبت به این صنعت و همچنین اخبار منتشر شده در این رابطه اشراف کامل دارند نگرانی‌های مردم را برطرف کند، نه اینکه مهمانانی را روبه‌روی مجری نابلد قرار داده و بدون داشتن اطلاعات کافی و با استناد به فضای مجازی، برای صنعت غذا از جمله تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان موادغذایی نسخه پیچیده و با قاطعیت در صدا و سیما به بینندگان تلویزیون دستور به عدم خرید و مصرف مواد خوراکی دهد.

وی اظهار داشت: هیچ عقل سلیمی اجازه نمی‌دهد که یک واحد تولیدی باسابقه مثل شرکت درنا با قرار دادن قرص‌های آلوده جان مردم را به خطر انداخته و باعث شکست اقتصادی برای شرکت شود. به طور مثال، شرکت درنا برای تولید محصولات خود به طور دائم خطوط و نیروهای فعال خود را از زمان ورود مواد اولیه به کارخانه، مرحله تولید، بسته‌بندی و پخش کیک ها تحت نظارت دارد،پس هیچ راهی برای قرار دادن قرص در کیک ها وجود ندارد. نکته حائز اهمیت در شرکت‌های بزرگ به خصوص درنا این است که خانواده و فرزندان پرسنل شرکت از همین محصولات و کیک و کلوچه استفاده می‌کنند.

مدیر حوزه ریاست صنایع غذایی درنا در پایان اظهار داشت: پیشنهاد متولیان صنایع غذایی به مصرف کنندگان این است که خریدهای خود را تنها از مغازه ها و فروشگاه های معتبر انجام داده تا دست خرابکاران و سودجویان کوتاه شود.

 

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها