2793

Rozitaaa

Rozitaaa
376 بازدید | 3 نظر | 1396/08/08
: توضیحات#ساندویچ تخم مرغ پاییزی

ارسال نظر شما

login captcha

رای دادم عزیزم 

میشه دستور پختشو بدی؟

@mar_mar_joon


مواد لازم برای۵ نفر

نان ساندویچی   ۵ عدد

تخم مرغ   ۴ عدد

خامه‏ پرچرب   ۱/۳ پیمانه

سوسیس مرغ   ۲/۳ پیمانه

پیازچه   ۱/۳ پیمانه

پنیر موزارلا (موتزارلا)   ۱/۲ پیمانه

نمک و فلفل    به مقدار لازم

روغن   ۲ قاشق غذا خوری


طرز تهیه

۱-  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فار‌‌‌‌نهایت گرم کنید.

۲-  سوسیس‌ها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند .

۳- روی کاغذ مخصوص یا دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته و کمی خنک شوند (بسته به سلیقه و ذائقه خود می‌توانید از سوسیس گوشت، کالباس بوقلمون یا ... استفاده کنید).

۴-  در کاسه‌ای متوسط، تخم مرغ‌ها را بشکنید و خامه را به آن اضافه کنید. با چنگال یا همزن بزنید تا مخلوط یکدست شود.

۵- سوسیس، پیازچه خرد شده، پنیر رنده شده، نمک و فلفل (سیاه یا قرمز) را به مخلوط تخم مرغ اضافه و کمی به هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

۶-  روی نان‌های ساندویچی یا باگت را به شکل چشم ببرید و داخل نان‌ها را کمی خالی کنید تا نان به صورت قایق دربیاید (در اینجا از نان ساندویچی با طول تقریبی ۲۰ سانتیمتر و از نوع سبوس دار آن استفاده کنید).

۷- داخل نان‌ها را با مخلوط تخم مرغ پر کنید و آن‌ها را روی سینی فر که با کاغذ آلومینیومی پوشانده شده قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بپزید تا تخم مرغ کاملا پخته و ثابت شود.

۸- می‌توانید دو عدد قاشق بستنی را به عنوان پارو، در کنار ساندویچ تخم مرغ که به شکل قایق درست شده قرار دهید . ساندویچ‌ها را گرم و همراه با سس کچاپ یا سس دلخواه خود سرو کنید

به به رای دادم  

@کتی 1377

مرسی گلم