تيكه هاي بالآي رون مرغ رو با پياز و نمك گذاشتم پخت بعد از پخت با زعفران فراوان و كره سرخ كردم بعد برنج رو با دارچين و هل دم دادم و برا اجيلش هم هويج رو رنده درست كردم و سرخ كردم و خلال بادام و پسته رو تو گلاب خيسوندم و زرشك رو به نصف قاسق چايي خوري نفت دادم كه ميتوني شكر نزني بعد يه مقدار از برنج رو زعفروني ميكنم و هويج و خلال بادام و بسته و زرشك رو اضافه ميكنم و لابلاي برنج ميزارم موقع كشيدن تو ديس
من ندوست ولی خوب درست کردی
به به چه رنگ رنگی درست کردی دست مریزا
به به عجب غذایی ..عزیزم من همیشه به هر غذایی که هویج میزنم خوب نمیپزه .مثلا برای سوپ رنده هم میکنم اخرش نمیپزه ..چیکار کنم
به به چه خوش آب و رنگ!
خیلی عالی بود
دلم داره ضعف میره براش😩
مشخصه خیلی خوشمزس
خیلی دلم خواست. عاااالی❤
قربونت عزيزم 😘😘
به به😋😍
دستورشم بگید لطفا
تيكه هاي بالآي رون مرغ رو با پياز و نمك گذاشتم پخت بعد از پخت با زعفران فراوان و كره سرخ كردم بعد برنج رو با دارچين و هل دم دادم و برا اجيلش هم هويج رو رنده درست كردم و سرخ كردم و خلال بادام و پسته رو تو گلاب خيسوندم و زرشك رو به نصف قاسق چايي خوري نفت دادم كه ميتوني شكر نزني بعد يه مقدار از برنج رو زعفروني ميكنم و هويج و خلال بادام و بسته و زرشك رو اضافه ميكنم و لابلاي برنج ميزارم موقع كشيدن تو ديس