تلاش کنید از شکلات تلخ استفاده کنید. هرچی شکلات تلخ تر باشه شیرینی فاج کمتر میشه. و اگر طعم شیرینی رو خیلی دوست دارید که هیچی از شکلات با درصد پایین استفاده کنید.
گرمای شیر عسلی باعث ذوب شکلات میشه و همینطور که میبینید بعد از هم زدن خمیر یکدستی تشکیل میشه.
کف قالب رو دو لایه سلفون میندازیم.
برای اینکه سلفون به قالب بچسبه قالب رو با آب مرطوب میکنیم.
سایز قالب مهم نیست. هرچی قالب بزرگتر باشه ارتفاع فاج کمتر میشه و هر چی قالب کوچکتر باشه ارتفاع فاج بیشتر میشه.
سطحش رو با قاشق صاف میکنیم و میذاریم خنک شه.
در دمای محیط هم جامد میشه منتها اگر عجله دارید میتونید بذارید یخچال.
بعد از اینکه کاملا سرد شد سلفون رو دو دستی بالا کشیده و از قالب خارج میکنیم.
سلفون رو باز میکنیم و فاج رو به ابعاد دلخواه برش میزنیم.
این فاج همینطوری ساده هم خیلی خوشمزه است. منتها میتونید برای تنوع با هل یا دارچین معطرش کنید.
یا توش گردو بریزید. یا آجیلهای دیگه
زمان اضافه کردنش هم همون اول کاره.
فاج رو در سلفون پیچیده و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. اگر خوب بسته بندی کنید که بوی یخچال رو جذب نکنه؛ تا هفته ها عمر خواهد کرد.
چطور درست مبشه...رای دادم
دستورشو پایین گذاشتم👇👇مرسی😘
عالبه
مرسی😘
قیافه اش هوس انگیزه😋
😍😍💗
شکلات تلخ 180 گرم
شیر عسلی 200 گرم
فرایند تهیه اش بی نهایت ساده است.
شیر عسلی رو توی کاسه میریزیم.
توی مایکروفر یا روی حرارت گرمش میکنیم.
قبل از اینکه به جوش بیاد برش میداریم.
شکلاتها رو خورد کرده و توش میریزیم و هم میزنیم.
تلاش کنید از شکلات تلخ استفاده کنید. هرچی شکلات تلخ تر باشه شیرینی فاج کمتر میشه. و اگر طعم شیرینی رو خیلی دوست دارید که هیچی از شکلات با درصد پایین استفاده کنید.
گرمای شیر عسلی باعث ذوب شکلات میشه و همینطور که میبینید بعد از هم زدن خمیر یکدستی تشکیل میشه.
کف قالب رو دو لایه سلفون میندازیم.
برای اینکه سلفون به قالب بچسبه قالب رو با آب مرطوب میکنیم.
سایز قالب مهم نیست. هرچی قالب بزرگتر باشه ارتفاع فاج کمتر میشه و هر چی قالب کوچکتر باشه ارتفاع فاج بیشتر میشه.
سطحش رو با قاشق صاف میکنیم و میذاریم خنک شه.
در دمای محیط هم جامد میشه منتها اگر عجله دارید میتونید بذارید یخچال.
بعد از اینکه کاملا سرد شد سلفون رو دو دستی بالا کشیده و از قالب خارج میکنیم.
سلفون رو باز میکنیم و فاج رو به ابعاد دلخواه برش میزنیم.
این فاج همینطوری ساده هم خیلی خوشمزه است. منتها میتونید برای تنوع با هل یا دارچین معطرش کنید.
یا توش گردو بریزید. یا آجیلهای دیگه
زمان اضافه کردنش هم همون اول کاره.
فاج رو در سلفون پیچیده و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. اگر خوب بسته بندی کنید که بوی یخچال رو جذب نکنه؛ تا هفته ها عمر خواهد کرد.
قبل از سرو اجازه بدید به دمای محیط برسه.
دستور از شف طیبه
عزززییم اگه تونستی دستورشم بزار.عالی👍👍
حتما مرسی که رای دادین😘
حتما مرسی که رای دادین😘