2793

یانا

یانا
439 بازدید | 3 نظر | 1396/06/14
: توضیحات#شپردز_پای #پای_چوپان

ارسال نظر شما

login captcha

به جز رای برای غذا یه لایک هم برای هنر عکاسیتون دادم آفرین ژورنالی عکس گرفتین  

👍👍👍

#شپردز_پای

#پای_چوپان

سیب زمینی: 3-4 عدد بزرگ

شیر: 3/4 پیمانه

کره: 50 گرم

هویج: 2 عدد خرد شده

نخودفرنگی : 1 پیمانه( در صورت تمایل)

گوشت چرخ کرده: 500 گرم

پیاز: 1عدد خرد شده

رب گوجه : 2-3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و کمی آویشن

ابتدا سیب زمینی ها را پوست بکنید و بامقداری آب وکمی نمک بپزید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت را اضافه کنید. ادویه ها را نیز به گوشت بیافزایید و تفت دهید تا گوشت بپزد و کمی سرخ شود سپس هویج و نخود را اضافه کنید و در مرحله آخر رب گوجه. وقتی رب گوجه را هم با بقیه مواد تفت دادید کمی آب جوش ( حدود یک لیوان سر خالی) اضافه کنید و صبر کنید تا مواد کمی بپزد. سیب زمینی پخته شده را آبکش کنید و بعد آن را به صورت له شده یا رنده شده آماده کنید. روی شعله پایین سیب زمینی، کره و شیر را با هم مخلوط کنید. کمی هم فلفل سیاه و اگر لازم بود نمک اضافه کنید ومخلوط کنید تا پوره آماده شود. فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد روشن کنید. یک ظرف مناسب انتخاب کنید. حالا مایه گوشت آماده شده را کف ظرف بریزید. پوره ی سیب زمینی را روی گوشت بریزید و با قاشق پخش کنید تا گوشت را بپوشاند و در آخر پوره را با چنگال فرم دهید. ظرف را برای مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید بعد از این مدت هم می توانید گریل را روشن کنید تا روی پای طلایی شود سپس ظرف را از فر خارج کنید. نوش جان

عکس های دیگر کاربر

یانا

724 بازدید