2777
2789
عنوان

منو بخاطره صدام مسخره میکنن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 32 پست

برو گفتار درمانی مشخص و واضح میشه حرفات 

و صدا سازی هم برو صدات بهتر شه 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

عزیزم شما که انقدر برات مهمه چرا نمی ری گفتار درمانی یا کلاسهای سخنوری 

چنان تغیر می کنی که تو جمع ها متکلم وحده بشی داستان مشکلات آقای علی مردانی رو سرچ کن الان برا خودش خوانندگی می کنه و دولور هم هست

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو خلوت خودت سعی کن بخونی با خوندن کم کم هم کلامت روونتر میشه هم صدات بهتر میشه

همینکارو میکنم

ولی بازم یکی بهم بعد اینک روخودم کار کردم دراومد گف انگار داری جون میکنی و حرف میزنی

سلام اول اینکه دیگران سگ کی باشن که بخوان مسخرت کنن؟!!

ثانیاً میتونی تو کلاسهای فن بیان شرکت کنی تمریناتشون روی صدا هم تاثیر داره

اگر کوه ها کر نبودند/ اگر آب ها تر نبودند/ اگر باد می ایستاد/ اگر حرف های دلم بی اگر بود/ اگر فرصت چشم من بیشتر بود/ اگر می توانستم از خاک یک دسته لبخند پرپر بچینم/ تو را میتوانستم ای دووور از دور یک بار دیگر ببینم💔
عزیزم تو خلوت خودت سعی کن بخونی با خوندن کم کم هم کلامت روونتر میشه هم صدات بهتر میشه

دقیقا فکر خوبیه مدیر می‌تونه جلوی آینه تمرین کنه به صحبت کردن صدا شو یکم تغییر بده ببینه از کدوم خوشش میاد 

وقتی از یک چیز خودش آدم خوشش بیاد همه تعریف میکنن 

صدای منم خیلی نازکه همه میگن حرف میزنی متوجه نمیشم کوچیک ک بودم خیلی ناراحت میشدم و الان سعی میکنم زیاد جدی نگیرم و آگه چیزی بگن بازم به صحبت کردنم ادامه میدم بعضی از آدم ها در هر صورت ک باشی عمش چیزی برای متلک گفتن دارن

همینکارو میکنم ولی بازم یکی بهم بعد اینک روخودم کار کردم دراومد گف انگار داری جون میکنی و حرف میزنی

مهم نیست تو تمرین خودتو داشته باش 

همسر منم همینجوره از بس حرف نزده صداش رسا نیست و وقتی جایی میخاد حرف بزنه هیشکی نمی‌فهمه ولی من خیلی ازش خواستم که زیاد حرف بزنه و بخونه تا خوب سه الان خیلی بهتر شده 

نمی‌دونم شما هم اینجوری بودی یا نه ولی بعضی پدر مادرها نمی‌ذارن بچه ها حرف بزنن تو بچگی هی میگن ساکت بعد بچه وقتی بزرگ میشه نمیتونه حرف بزنه به اصطلاح میگن چاکراه گلوش بسته شده 

ساب تاثیر داره؟شماامتحان کردی؟

دوستایی دارم که امتحان کردن براشون تاثیر داشته 

البته باید مدام گوش بدی و آب زیاد بخوری 

و صبور باشی نتیجه رو حتما میبینی 

البته جایی که ساب پیدا می‌کنی یا میخری باید معتبر باشه 

2810