2777
2789
عنوان

منو بخاطره صدام مسخره میکنن😔

736 بازدید | 32 پست

بچه ها من یه صدای گرفته و بمی دارم و کند صحبت میکنم وبعضی وقتا درکلام میمونم یکی بهم دراومد گف وقتی حرف میزنی نمیفهمم چی میگی وچند بارم این حرفو که ازکسای دیگم شنیدم حتی تو دانشگاه یه دختره ادامنو در اورد خیلی ناراحتم بابت این قضیه احساس حقارت میکنم وقتیم صحبت نمیکنم سکوت میشینم از طرفه دیگه تمسخر میشم مثلن یکی بهم گفت همیشه انقد ساکتو ݝریبو گوشه گیری خیلی از خودم بدم اومده حتی چن بار پیش اومده سره این حرفا دس به خودکشی بزنم نمیدونم تواین مواقع چیکار کنم خسته شدم😔😔

گ میخورن 

به یه ورت باشه بابا 

من که دیگه برام احدی مهم نیست 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستم اینجور بود لوزش عمل کرد خیلی بهتر شد

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

حالا منو بخاطر اینکه صدام پارچه و سریع حرف میزنم مسخره میکننننن😐به حرف کسی توجه نکن

بیدار که شوی دیگر علاقه به قضاوت درباره ی کسانی که خواب هستند نداری.اگر هنوز قضاوت میکنید بدان که هنوز خوابی.
ب شمام تیکه میندازن؟

صدامو نه ولی قیافمو اره 

اولا دلم می‌شکست ولی الان دیگه برام مهم نیست .نظر دیگران فاقد اهمیت باشه ،😁خدا ازت راضی باشه کافیه بقیه رو میخوای چیکار 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
منم لوزه سوم دارم

با دکتر مشورت کن ببین چی میگه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
2810