2777
2789

کسی اطلاع داره که پلاک و فاکتور شدن ماشین چقدر طول میکشه؟

اصلا فرآیندش چطور هست؟

خیلی وقته به من در مورد ماشینم گفتن که هنوز پلاک و فاکتور نشده یعنی چقدر طول میکشه؟

تنها چیزی که می توانیم بدانیم این است که هیچ چیز نمی دانیم و این اوج خرد انسانی است🌱( جنگ و صلح- لئو تولستوی)
از زمانی که فاکتور بشه تا وقتی دستت برسه بین ۱۰ تا ۱۵ روز طول میکشه که البته اگه تهران باشی کمتر

خوب خود فاکتور شدن اطلاعی ندارید که چقدر طول میکشه؟

تنها چیزی که می توانیم بدانیم این است که هیچ چیز نمی دانیم و این اوج خرد انسانی است🌱( جنگ و صلح- لئو تولستوی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معمولا یکهفته . برای منو یکهفته ای دادن بعدش

بعد از زمانی که بهتون گفت هنوز فاکتور نشده؟ یا فاکتور شده بود؟

به شرکت زنگ برن خب

زنگ میزنم میگن اطلاعی نداریم... فقط میدونیم هنوز فاکتور نشده

فروش فوری بودین ؟ یعنی سه ماهه بودین ؟ 

نه توی قرعه کشی سایپا سه ماهه نبود از فروردینه 

زنگ میزنم میگن اطلاعی نداریم... فقط میدونیم هنوز فاکتور نشده

قرعه کشی بردی؟ ۳ماهه یا یکساله؟؟

اگه ۳ماهست که ۵ یا ۶ماه طول میکشه تا تحویلت بدن مگر پارتی داشته باشی 

اگه ۱ ساله ست ۱سال و ۳ یا ۴ماه طول میکشه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بیشتر ببینید
منم قرار بود این ماه تحویل بدن،اما هنوز خبری نیست...

اگه میشه ، میتونید بگید مدل ماشینتون چی بود؟ من قرار بود آخر آبان دربیاد که گفتن یه ماه بعد از پرداخت .من همون اخر آبان پرداخت کردم ولی تا الان تحویل نگرفتم...

اگر فاکتور بشه کل پروسه آش تا آخر تو یه روز تکمیل میشه تماس میگیرن مشکل اینه ک فاکتور نمیکنن😶

بله از هفته ی پیش به من گفتن در حال فاکتور شدنه اما میگن اطلاعی نداریم چقدر طول میکشه...