2777
2789
عنوان

سختی بچه داری... 😭😢😥

890 بازدید | 41 پست

دوستای عزیزم.. اصلا اصلا ناشکری نمیکنم.. خداروشکرررررر بخاطر وجود بچه هام

ولی واقعااااااا گاهی کلافه میشم.. 

با اینکه خودم خواستممممممم و از همه چی بیشتر دوسشون دارم. ولی این کلافه بودن عصبیم کرده.. 

دوتا پسر ۴ونیم ساله و ۲ونیم ساله دارم.

سومی هم باردارم. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

چیکار کنم کمی آروم شم.. خیلی دعوا میکنن باهم. جیغ و داد میکنن.. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

خدا قوت و توانایی بهت بده

من توی یکیش موندم😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش همه سختیشون همین دعواهای بچگانشون بود

بزرگ میشن دائما دلشوره شونو داری تو این اوضاع بد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خب حق داری 

درسته ادم خودش میخواد ولی این نیست که حق اعتراض نداشته باشه بیشتر دلیل اعتراض هم به خاطر  اینه مادر ۲۴ساعته در حال سرویس دادنه  اقای خونه باید کمک حال باشه زن هم به خودش برسه که شارژ بشه 

ولی اکثریت نقش کم‌کاری مرد و نمیبینن ولی تا زن دهن باز کنه میشه ادم بده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عه مث منین دقیقا البته سومیم یه ماهشه الان۰

فقط بگووووو در چه حالی؟؟؟؟ بعد بچه سوم؟

منم دوتا دارم سومی باردارم

یکی ۹واون یکی ۶

تازه همجنس هم نیستن

پس دلتو صابون نزن بزرگ بشن آروم بشن😂😂😂

ازشون لذت ببر

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

خدا قوت عزیزم

به یه چقدرعالی ...وقتی خیلی کلافه وعصبی میشین ذکربگین و ازحضرت زهرا کمک بخاین.

بعدشم ب این فکرکنید،تاچندسال دیگ دلتون برای این روزا پرمیکشه

فکرکنید بچه هابزرگ شدن ودانشگاه رفتن یاازدواج کردن  وشما درحسرت روزایی هستین ک اونا بازم بیان و باهم سروصدا حتی دعوا کنن اما فقط باشن کنارتون🥰

خداب شما وبچه هاتون سلامتی بده

چیکار کنم کمی آروم شم.. خیلی دعوا میکنن باهم. جیغ و داد میکنن.. 

طبیعیه خب پسر بچه خیلی شیطون تره و کنترلشون سخت تره 

فقط مراقب باش بلا سر هم‌نیارن بقیش طبیعیه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

برای هر سختی که داری میکشی یه آجر داری میدی خونه ی آخرتت! دیوار خونه ات داره درست میشه....

حواست باشه با غر زدن یا خدایی نکرده منت گذاشتن فرو نریزه پایین!

گاهی بچه ها رو بسپر به همسرت یک ساعتی بخواب

گاهی نظافتچی بگیر بجات خونه رو تمیز کنه

یکم کارهاتو کم کن

از خستگیت کم میشه تحمل بچه ها اسون میشه

بازی مشترک پیدا کن براشون

هوا هم سرد شد نمیشه ببری پارک

ولی یکم صبوری کن دو تا شیرمرد کنارتن که حسابی هواتو دارن

اجرت با حضرت زهرا

خوش ب حالت سه تا بچه واسه خودت هستن من ی پسر سه ساله دارم عاشقشم هر چقدر اذیتم کنه ولی نمیتونم ی بچه دیگ بیارم چون همسرم ی پسر دیگه داره که با ما زندگی میکنه ولی خیلی اذیتم میکنه از قصد خدا اخر عاقبت زندگیمو بخیر کنه

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

همین الان داشتم میگفتم دیگه تا پایان عمرم از هیچ نی نی خوشم نمیاد از بس ک از چشمم افتاد بچه

مضخرفترین موجود دنیا

فقط بزرگ شن برن پی کارشون راحت شم😐😐😐😐😐

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
همین الان داشتم میگفتم دیگه تا پایان عمرم از هیچ نی نی خوشم نمیاد از بس ک از چشمم افتاد بچه مضخرفتر ...

من اینو ته دلم تا میخوام بگم عذاب وجدان میگیرمممم

خوش ب حالت سه تا بچه واسه خودت هستن من ی پسر سه ساله دارم عاشقشم هر چقدر اذیتم کنه ولی نمیتونم ی بچه ...

عزیززززم.. انشالله خدا بهتون صبر بده و صدرصد پسر همسرتونم سرعقل میاد و قدرتونو خیلی بدونه.. 

2810