2777
2789
عنوان

خواب نوزاد ٩ ماهه

43 بازدید | 3 پست

سلام من پسرم ٩ ماهشه 

الان حدود يك هفته است كه وقتي روي پا ( مقل هميشه ) ميخوابونمش خيلييي خيليي مقاومت ميكنه و همش سرشو بلند ميكنه و ميخواد بشينه 

حتي وقتي خيلي خيلي خوابش مياد و چشماشو بزور باز ميكنه هم اروم نميخوابه كه من بتونم تكونش بدم همش ميخواد بلند شه 

و هيچ جوره نميتونم بخوابونمش 

در حدي كه مجبور ميشيم بذاريمش توي ماشين تا بخوابه . كسي شرايطش مثل من بوده ؟ چي كار بايد بكنم ؟ 

دیگه از تکون خوشش نمیاد باید بذاری روی تشک بزرگ بچرخه تا بخوابع 

خودتم چشمات رو ببند 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.