2777
2789
عنوان

دخترکم تولدت مبارک

5101 بازدید | 37 پست
سخت ترین غم دنیا غم از دست دادن جگر گوشه ایی است که در بطن خود پروراندی و برای اینکه به دنیا بیاید و شیره

جانت را قطره قطره در گلویش بریزی لحظه شماری میکنی اما .......

دختر کوچولوی قشنگم فردا 17 اردیبهشت سالگرد پرواز توست ......

عزیزه دل مادر اگر اینجا بودی فردا جشن تولد 3 سالگیت بود ولی حالا مامانت تنها و دلشکسته فقط به لحظه ایی

فکر میکنه که تو اخرین نفستو کشیدی و منو واسه همیشه تنها گذاشتی .....

آرزویم این است که بمیرم و بیام پیش تو .....

آرام بخواب فرشته کوچک زندگی من ...

راحت بخواب که راحت شدی از این زندگی .....

41 روز دیگه 28 خرداد هم تولد دختر منه اونم سه یالش تموم میشه و الان یک سال و چهارماهه رفته پیش خدایی که عاشقانه دوسش داره
بازم شکرکن که عزیزترینت عاقبت به خیر شده
...
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بهتون صبر بده میتونم درک کنم غم عزیز رفته چقدر سخته ........... دیگه نمیدونم چی بگم گریم گرفته
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
الهیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بمیرم
دلم خیلی گرفت
ایشالا که خدا بهتون صبر بده
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد...
"اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"
دارم به دخترم نگاه میکنم و اشک میریزم. میدونم که خیلی براتون سختههههههههههههههههههههههههههههه
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد...
"اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"
خدایا میدونی که چقدر برای مامانم دوری من سخته یه وقت تنهاش نذاریا. آروم مامانمو بغل کن و بهش کن جای من خوبه اینجا پیش فرشته ها. به مامانم بگو که بینهایت دوستش دارم و همیشه یادم باهاشه مراقب خودش باشه و گریه نکنه که من اینجا غصه میخورم....
کاش زندگی مثل ماشین دنده عقب داشت...
واااای الهی بمیرم برای دل پر دردتون
واقعا متاسفم، اینقدر غم بزرگیه که آدم نمیدونه چی بگه..........
خدایا ممنونم که هیچ وقت تنهام نزاشتی و همیشه در زندگیم جریان داشتی. دوستت دارم
وای خدای من نمیدونم چی بنویسم ولی دلم هم نمیاد از تاپیکتون برم بیرون
واااای خدای من چرااااااا این فرشته کوچولوها رو بردی که ماماناشون اینقدر غصه بخورن
خدایا ممنونم که هیچ وقت تنهام نزاشتی و همیشه در زندگیم جریان داشتی. دوستت دارم