2777
2789

سلام دوستان ، پسر دو سال و نیمم ویروس گرفته بود الان از شدت سرفه هاش که خلطی هست همش بالا میاره، ظهریه دکتر بودم هییییییچ دارو نمیخوره ، به زور چی بشه نصف و نیمه  بخوره بعد به سرفه میوفته همشو بالا میاره، خدایا چکار کنم؟ مستاصل شدم، یه عالمه گریه کردم ، هیچ غذاهم نمیخوره

دوستان اگه براتون مقدوره دعاش کنین، شب تو خواب بالا نیاره و سرفه نکنه🙏😭

منی ک ادم بزرگم اینهمه دارو خوردم یه ماهه انگار معتادا سرفه میکنم  بالامیارم

این ویروس بدیه باید زور خودش بزنه 

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍

عزیزم امروز توی برنامه به خانه برمیگردیم دکتر اطفال آورده بودن که درباره همین مساله حرف می‌زد  گفت تنها داروی سرفه شربت عسل آبلیموی یکم عسل را توی آب گرم رقیق کن چند قطره آبلیمو بریز توش و بده بخوره برای سرفه روزی چند بار تکرار کن گفت عالیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم همین بود سرفه میکنه خفه میشه دیگه انقد پشت همه سرفه هاش بعدم خلط بالا میاره

دکتره آمپول دگزا بهش زد یکم راه گلوش بازشد

سیتریکیم و دیفن هیدرامینو یه شربت ضدسرفه ام داده بهش فقط فرقش با پسر شما ایه ک داروهاشو میخوره برا همین یکم فقط یکم بهترشده

منم قبلنا دخترم دارو نمیخورد الان بهش میگم دارو رو بخور لیوان آبم میدم دستش میگم روش آب بخور

خب بی مزس بچه ها دوس ندارن باید آب بخورن بشوره ببره مزشو

🥀
دختر منم همین بود سرفه میکنه خفه میشه دیگه انقد پشت همه سرفه هاش بعدم خلط بالا میاره دکتره آمپول دگ ...

عزمزم امروز دکتر اطفال توی تلویزیون گفت بچه هلی بالای دوسال فقط شربت آبلیمو عسل برای سرفه جواب میده.کمی عسل را توی آب گرم رقیق کن یکی دو قطره آبلیمو بریز توش و دوزی چند بار بده برای سرفه گفت عالیه