2777
2789
سلام خانوما. میخام پسرم رو ببرم دکتر برا چکاب تا خیالم راحت بشه چون روی ران پاش جای که پوشک میکنم کبودی داره دقیقا مثل کبودی پشت باسن. هم گوشش رو میماله موقع بازی گوش درد که نداره چون بیقراری اینا نمیکنه. ولی مامانم هی میگه نشستی بیکار از پسر سالمت ایراد میگیری نکن اینکارارو. پسرم 6 ماهشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من نمیدونم پسر شما مشکل داره یانه که امیدوارم نداشته باشه ولی من ترجیح میدم برای اینکه خیال خودم راحت باشه حتما از متخصصش میپرسم دخترمن هیچ مشکلی نداره ولی از دکترش خواستم براش آزمایش چکاپ کامل بنویسه امروزم بردم آزمایشگاه
وای !!!!وقتی هیچ علامت مشکلی نمی بینی چرا می خوای بچه رو اذیت کنی می دو نی برای ازمایش چه قدر بچه اذیت میشه ,من دخترم و برای قد و وزن هر ماه می برم پیش دکترش ولی حاضر نیستم الکی براش ازمایش خون بنویسه ,حالا اگه مشکلی باشه یه چیزی !