ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم.شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس). مُردن چیزی نیست زندگی نکردنه که هولناکه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا انقد این روانشناسا میگن با بچه راحت باشین تا حرفاشونو بهتون بگن، پسر من ک خیلی راحته🤦
آره پسر منم راحته باهام حالا ۱۴سالشه نزار رابطتون به همبخوره بزرگتر شد بیشتر درک میکنی
میگم رو شکمش شبا نمیخوابه ؟چون تاثیر داره ها پسر من عادت داشت شبا رو شکم بخوابه حتی همین الانم گاهی میخوابه سریع برش میگردونم شبایی که اونجوری میخوابید صبحش دستش فقط تو شلوارش بود انگار اذیت میشه البته شرمنده خیلی رک و راحت میگم
کسی را جریحه دار نکنید.. عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.