2777
2789
عنوان

کیا پسر هشت ساله و بزرگتر دارن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5581 بازدید | 74 پست
پسر داشتنم دردسرای خودشو داره برو خوش باش😂🤦‍♀️

هوووف من جی بگم که پسر خودمم نیست مال شوهرمه۱۳ سالشه🙄

ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم.شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس). مُردن چیزی نیست زندگی نکردنه که هولناکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای پسر منم پنج سالش داره میشه یه سره دستش تو شلوارشه

پسر من یکسال و نیمه تا پوشکشو عوض کنم میگیرتش🤦‍♀️ اصلا ازین کارش خوشم نمیاد ولی به رو خودم نمیارم حساس نشه

اره  اصلا عکس العمل بد نشون نده بعد یه مدت بی خیال میشن

بعضی وقتا چیزی دستش باشه مثلا کنترل تیوی میزنه به اونجاش وقتی مشغول برنامه کودکه اینم طبیعیه بنظرتون؟ 😞

داداش منم اینجوری بود از بچگی الان نزدیکه بیست سالشه بچه بود بردنش دکتر گفت چیزی نیست ولی همش دستش اونجاش بود و مامانم میگفت همش داره میخارونه بزرگتر شد بردیم دکتر گفت میخوام تنها باهاش حرف بزنم ما رو نذاشت داخل اتاق متاسفانه الان چند سالی هست که هر روز صبح میره حموم میگه نجس شدم 

بعضی وقتا چیزی دستش باشه مثلا کنترل تیوی میزنه به اونجاش وقتی مشغول برنامه کودکه اینم طبیعیه بنظرتون ...

آره حساس نشو و گاهی این موقعها سیاست به خرج بده خوراکی چیزی بده دستش.من تجربه کردم هر چی بگم نکن لج میکنه 

هوووف من جی بگم که پسر خودمم نیست مال شوهرمه۱۳ سالشه🙄

ببخشین یه سوال میتونم‌بپرسم پسر من ۱۴سالشه هیچ علائم بلوغی نداره کاملا بچه است نه سیبیل داره نه صداش دو رگه شده قدش ۱۴۹‌وزنشم ۳۰کیلو  یکم نگرانم ولی خب تو فامیل شوهرم اینا میگن همه دیر به بلوغ رسیدن خود شوهرم ۱۶سالگی  رسیده و قدش یهو بلند شده پسر شما علائم دارن؟

پسر جاریمم‌ از پسرم‌۷ماه بزرگتره قدش۱۵۲ میگن‌اونم‌اینطوره

قد خودم ۱۸۰ 

قد همسرم‌۱۹۰

ببرمش دکتر یا به‌بلوغ برسه احتمال داره رشد کنه به نظرتون؟

ببخشین وقتتون میگیرم

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
پسرم ۱۵ سالشه از بچگی انقدر خجالت داشت هرررگز راجع به این مسائل باهام حرف نزده نمیدونم خوبه یا بد

ببخشین یه سوال میتونم‌بپرسم پسر من ۱۴سالشه هیچ علائم بلوغی نداره کاملا بچه است نه سیبیل داره نه صداش دو رگه شده قدش ۱۴۹‌وزنشم ۳۰کیلو  یکم نگرانم ولی خب تو فامیل شوهرم اینا میگن همه دیر به بلوغ رسیدن خود شوهرم ۱۶سالگی  رسیده و قدش یهو بلند شده پسر شما علائم دارن کی به بلوغ رسیدن؟

پسر جاریمم‌ از پسرم‌۷ماه بزرگتره قدش۱۵۲ میگن‌اونم‌اینطوره

قد خودم ۱۸۰ 

قد همسرم‌۱۹۰

ببرمش دکتر یا به‌بلوغ برسه احتمال داره رشد کنه به نظرتون؟

ببخشین وقتتون میگیرم

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
ببخشین یه سوال میتونم‌بپرسم پسر من ۱۴سالشه هیچ علائم بلوغی نداره کاملا بچه است نه سیبیل داره نه صداش ...

عزیزم من چون پسر خودم نیست و تازه چند ماهه باهم زندگی میکنیم شناخت زیادی از پسرها ندارم.من شوهرم قدش ۱۹۰ پسرش تا پارسال زیاد درشت نبود ولی تو یه سال گذشته خیلی قد کشید من قدم ۱۶۸ اون ازمن بلند تره توپر هم هست.یه دکتر ببر خیالت راحت بشه وزنش پایینه بنظرم

ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم.شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس). مُردن چیزی نیست زندگی نکردنه که هولناکه
ببخشین یه سوال میتونم‌بپرسم پسر من ۱۴سالشه هیچ علائم بلوغی نداره کاملا بچه است نه سیبیل داره نه صداش ...

سلام عزیزم‌پسر من به بلوغ رسیده تقریبا یه سال بود علائم رو داشت روهای بدن وصدای دورگه چند ماهی هم هست که کامل به بلوغ رسیده البته من اتفاقی متوجه شدم خودش چیزی نمیگه قدش ۱۶۰ وزنش رو دقیق نمیدونم فکر کنم ۵۵ اینا باید باشه نمیدونم دقیقا اما فکر نمیکنم برای پسرتون دیر شده باشه باز هر طور صلاح میدونید حالا من ترجیح میاادم دیرتر به بلوغ برسه اما هر چی خدا بخواد همون میشه 

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 
2810