2777
2789
عنوان

کیا پسر هشت ساله و بزرگتر دارن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5580 بازدید | 74 پست
عزیزم من چون پسر خودم نیست و تازه چند ماهه باهم زندگی میکنیم شناخت زیادی از پسرها ندارم.من شوهرم قدش ...

مرسی از راهنماییت عزیزم خوشبخت باشین❤

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
مرسی از راهنماییت عزیزم خوشبخت باشین❤

فدایت

ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم.شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس). مُردن چیزی نیست زندگی نکردنه که هولناکه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم‌پسر من به بلوغ رسیده تقریبا یه سال بود علائم رو داشت روهای بدن وصدای دورگه چند ماهی هم هس ...

مرسی عزیزم‌از راهنماییت خدا حفظش کنه براتون❤

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
نه عزیزم خوب میشه حواسشو پرت کن مامانم به داداشم میگفت انقد دست بزنی میوفته دیگه بعد نمیتونی جیش کنی ...

منم خیلی بهش میگم ک مریض میشه، جیشت نمیاد 

ولی باز هی دستش بهشه🤦

اللّهم عجّل لولیک الفرج
نه پسر منم به آلتش میگه جوجو.میگه جوجوی میره تو ناراحت میشم گاهی شق میشه کیف میکنه و همیشه باهاشون چ ...

واقعا خجالت نمیکشه 

الان رفتم بهش سر بزنم هی آخ و آخ میکرد یعنی دارم اذیت میشم منم هیچی نگفتم اصلا 

اللّهم عجّل لولیک الفرج
پسرم ۱۵ سالشه از بچگی انقدر خجالت داشت هرررگز راجع به این مسائل باهام حرف نزده نمیدونم خوبه یا بد

والا انقد این روانشناسا میگن با بچه راحت باشین تا حرفاشونو بهتون بگن، پسر من ک خیلی راحته🤦

اللّهم عجّل لولیک الفرج
بعضی وقتا چیزی دستش باشه مثلا کنترل تیوی میزنه به اونجاش وقتی مشغول برنامه کودکه اینم طبیعیه بنظرتون ...

من یبار راجع مسایل جنسی این سن از مشاور پرسیدم 

گفت بچه ها اصلا درکی از مسائل جنسی و لذت جنسی ندارن 

فقط کنجکاویه 

گفت اصلا حساسیت نشون ندین ولی راجع ب اندام خصوصی و اینکه نباید کسی ببینه و یا خودمون اجازه نداریم بی دلیل بهش دست بزنیم براش توضیح بدین

اللّهم عجّل لولیک الفرج
والا انقد این روانشناسا میگن با بچه راحت باشین تا حرفاشونو بهتون بگن، پسر من ک خیلی راحته🤦

آره پسر منم راحته باهام‌ حالا ۱۴سالشه نزار رابطتون به هم‌بخوره بزرگتر شد بیشتر درک میکنی

میگم رو شکمش شبا نمیخوابه ؟چون تاثیر داره ها پسر من عادت داشت شبا رو شکم بخوابه حتی همین الانم گاهی میخوابه سریع برش میگردونم‌ شبایی که اونجوری می‌خوابید صبحش دستش فقط تو شلوارش بود انگار اذیت میشه  البته شرمنده خیلی رک و راحت میگم

وای خدا چند سالشه؟ دیگه آخ برا چی

یعنی داره اذیتم میکنه نمیتونم بخوابم 

البته اومدم از اتاق بیرون حالتش عادی شد 

نمیدونم بخاطر جلب توجه من این کارو میکنه یا چی😟

اللّهم عجّل لولیک الفرج
آره پسر منم راحته باهام‌ حالا ۱۴سالشه نزار رابطتون به هم‌بخوره بزرگتر شد بیشتر درک میکنی میگم رو شک ...

نه خواهش میکنم 

والا راستش ب مدل خوابیدنش زیاد دقت نکردم چون تو اتاق خودش میخوابه، 

از این ب بعد بیشتر دقت میکنم.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
2810