2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس لوازم آرایش من

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 887 پست
یعنی ..... امروز قرار بود ارسال کنن پیک اومد و بسته رو گرفتم باز کردم دیدم یکی از خریدارو نفرستادن تو فاکتور ذکر کردن اما تو بسته نزاشتن زنگ زدم الان شرکتشون گفتن برات فرم شکایت پر میکنیم خودمون بهت خبر میدیم
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باربی شانس تو چرا هی میپیچه قضیه؟ البته بسته منم امروز ارسال شده من تهران نیستم اما نزدیکم احتمالا فردا .پس فردا برسه
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
دختر سودمند برای من هنوز نرسیده. امروز تازه ارسال شده. رسید دستم عکسشو میزارم. دختر سودمند از وسیله هایی که توی شانس هستن خرید کن. مثلا من یدونه کرم موس میبیلین سفارش دادم۴۶ تومن. امروز رفته بود تو شانس قیمتش شده بود ۲۵ تومن
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
http://s4.picofile.com/file/8286985968/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B9_%DB%B2%DB%B2%DB%B3%DB%B7%DB%B0%DB%B8.jpg اینم خریدای من که یه ریمل اسنس هم بود که نفرستادن و تو بسته م نبود ۴ تا لاک پاک کن فارماسی گرفتم مصرف لاک پاک کنه من زیاده خودمم همیشه فارماسی استفاده میکنم اما مدل پمپیش..اینا ساده ن و کوچیک تر خودم رایحه گل محمدیشو همیشه میزنم که نداشتن اسپره دوفاز گلیس برای مو یه سرم ترمیم کننده گلیس برای باز مو
ممنون دوستای گلم برای شماها هم مبارک باشه صبح ساعت ۹ زنگ زدن گفتن ۹ تا ۳ پیک میاد و ریملو میاره برام اوردن عکس هم انداختم براتون http://s3.picofile.com/file/8287059834/B612_20170220_153925.jpg
آرزو جان من توی این مسابقه شرکت نکرده بودم دوتا جایزه از پارسال طلب داشتم که اسپانسرهاش متاسفانه بدقولی کردن و خانم تهرانی قول دادن جوایز ما رو هر طوری شده به دستمون برسونن، و ما هم این شانس رو پیدا کردیم که از سایت خانومی جوایزمون رو دریافت کنیم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
2810