2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس لوازم آرایش من

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 887 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از همه دوستام که لطف داشتین واما ترمه 1045 نفر خوششون اومده ولی انگار خیلی بهتون زور اومده که کاربری جدید ساختی و انگار کمت بوده با کاربری خودت انتقاداتت من بنظر خودم عکسم بهترین بوده چون سلیقه مو نشون داده شمام میتونی بری تو حوض آب یخ تا کمتر بسوزی
من الان از بازار اومدم وفقط پسرم و بردم شهر بازی و یکم خرید روزمره الکی و خورده ریزه شد 300تومن در صورتی که اصلا قصد خرید نداشتم نمیدونم چرا یه عده به خاطر 100 تومن جایزه عقده های که دارن و نشون میدن زشته براتون
واااقعا از نتیجه مسابقه حیرت اور بود گلسا خانم هنگم از برنده شدنتون مبارک باشه البته ولی واقعا ب ایده ها اصلا توجه نشده بود امیدوارم تو مسابقه ی بعدی عدالت رعایت شه خیلی عکسا ایده داشتن ب نظر من بهترین عکسا برای لواشک مرمین کوروت و فلافل عزیز بود
سلام من تازه تایپکو دیدم
تبریک میگم به برندها
و تمام کسانی که عکساشون باخلاقیت و هنرمندانه بود
از تمام عزیزانیم که بهم رای دادن تشکر میکنم😘مسابقه جالبی بود باعث شد کلی دوستای خوب پیدا کنم و از خیلیای دیگم شناخت پیدا کردم
ممنون از خانم تهرانی و اسپانسر عزیز
خدایا.......شکرت
آتش بس اعلام کنید تا سر دوتا رژ و یه پنکیک خون و خونریزی نشده. دیگه صدتومن لوازم ارایشی میشه دوتاتیکه جنس چه خبره انقد به هم حرفای زشت میزنید. خب شیوه مسابقه اشکال داشته الان باعث شده دو طرف هی بهمدیگه پماد سوختگی تعارف بزنن😂 حالا یه چی بگم دلتون آب بشه. من تو یکی از سایتا یک میلیون ریال وجه رایج مملکت برنده شدم همون موقع زدن به کارتم.خرید مریدم نبود.نقد نقد.نصفه شبم برنده شدم😂😂😂
تبریک میگم به همه دوستان گلی که برنده شدن💕💕 ممنون خانوم تهرانی به نظرات کاربرا توجه میکنید ولی فروشگاه خانومی جایزه تون برای سایت به این بزرگی کم بودا، ایکاش حداقل به نفرات بعدی دویست میدادین، راه نداره؟😂😂
ارزش نداره ۱۰۰ هزار تومن و ۵۰۰ هزار تومن که به هم این حرفا رو بزنیم یه تبریک بگیم چیزی ازمون کم نمیشه هر اعتراض و نظری هم هست به مسئولان خصوصی بگیم کسی که رای اورده حتما از نگاه دیگران قشنگ بوده پس به سلایق هم احترام بزاریم اگه خوشمون نیمده از یه عکس لازم نیست بلندگو برداریم و همه جا جار بزنیم که من خوشم نیمده و لایق برنده شدن نیست من نمیدونم این میز آرایش مونا چرا خار شده رفته تو چشم یه سریااا ترمه شما هم هنوز از راه نرسیده چه توپت پره بزار یکم از عضویتت بگذره و یه نفسی تازه کنی.. واقعا زشته شخصیت خودمون ارزشش ۱۰۰ هزار نیست که به خاطرش حاضریم دعوا راه بندازیم من متوجه نمیشم هزار و خورده ای نفر از عکس مونا خوششون اومده که رای دادن الکی که نیست به جای این حرفا بشینید یکم خلوت کنید و اون حس بدو از خودتون دور کنید حسی که هم خودتونو داره آزار میده هم دیگرانو
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
میتونید به جای رای هایی که دیگه داده شده و نمیشه کاری کرد راحب چیزای جدید حرف زد مثلا بگید تعداد برنده ها بیشتر بشه و ...
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒