2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس لوازم آرایش من

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 887 پست
اره والا مونا.اصلا میخوام شورش کنم یه عده دیگه رم همراه کنم خانوم تهرانی به۵ نفر دیگه هم جایزه بده😁😁.کی پایست؟؟
به امیدافزایش وزن از ۵۴/۳۰۰ تا۷۰. 54/300»56/600» 57/900»59/600»60/700»63/400» 67 » ... الهی و ربی من لی غیرک💞💓💓💞
من که برام فرق نمی کنه به 50 نفر دیگه هم جایزه بدن من سودی نمی برم😂 واسه چی الکی کالری بسوزونم شورش کنم؟ تو هم خوب آرایش نکن واجب که نیست خخخ
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد فک میزنین

ولی خدایی اصن عادلانه نبود
برنده ها هیچ خلاقیتی، هیچ زیبایی، هیچ هارمونی قشنگی و حتی هیچ هنر و افکتی روی عکسشون نداشتن که بگیم لااقل عکسش هنریه
من به چندنفر فقط رای دادم که بنظرم واقعا زیبا بود عکسشون

اینکه هرچی مداد و رژه پهن کنیم وسط عکس بگیریم که نشد هنر

اوناییم که رای دادم اصن نمیشناسم

یکی این اخر عکس گذاشت اسمش مرمین بود واقعا ایده ش بسیار جالب و عکسش بسیار زیبا بود
این فقط یه مثال بود

ولی اینجا بیشتر رای خریدن