2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس لوازم آرایش من

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 887 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بخور بخوری شد
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
بی خیال 500 تومن لوازم آرایش که دعوا نداره دیگه دوستان ته خلاقیت رو بیرون انداختن تو تاپیک زدن برا جمع ٱوری رای خدایش حیف میشید شماها
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
تبریک ب برندگان ولی خیلی خیلی خیلی از نتیجه تعجب کردم !! الآنم هنگم !! بنظوم حق باربی بود ک اول بشه بعد چطور عکس فلافل با اون همه خلاقیت رأی نیاورده و عکسای خیلی ساده تر بالا اومدن ؟؟!
یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
میگما گزارش بزنیم نی نی یار بیاد چی هی به هم تیکه میپرونید ممکنه دعوا درست بشه بعد بیان تاپیک خانوم تهرانی رو تعطیل کنن بشه عحیبترین تاپیک نی نی سایت
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
ارزو جان من نظرمو گفتم مبارکت باشه اما نطرم همونه خدا شاهده من نمیدونستم عکس شماست و برنده شدی اما چون مخالف 100 دصدی اینکارم یعنی ارایش برای بچه ها رای ندادم همین
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
عزیزم منکه نگفتم چرا رای ندادی دلیلمو برات توضیح دادم. از کلمه بیا منو بخور ناراحت شدم. چون دعوا که نداریم فقط برات توضیح دادم
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊