2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس لوازم آرایش من

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 887 پست
خانم تهرانی ما اینهمه تاپیک زدیم پیشنهاد دادیم یعنی به عرضتون نرسوندن؟!!! دیگه واقعا الان پیشنهادم نمیاد بالع بر 30 بار پیشنهاد دادم :))
من همونم که همیشه گوجه رو از لای ساندویچ میکشم بیرون و حال همه رو بهم میزنم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نتیجه مسابقه به شکل باورنکردنی تغییر کرد من خودم فکر میکردم برندگان از کاربران دیگری باشند طبق چیزی که آرا نشون می داد اما در دو هفته آخر تعداد آرا خیلی تغییر کرد
به نظر من تو برنده ها عکس لواشک عالی بود تو اینایی هم که برنده نشدند عکس اون خانمی که موهاش بلوند بود و سبد دستش بود عالی بود واقعا نمیدونم چرا برنده نشد
ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
خانوم تهرانی برا زمانی که گروه های تل گرامی نبود نبردن اسم کنار عکس شرکت کننده ها عادلانه بود اما الان نه مسابقه خانه پاکییزه که اجازه تبلیغ نبود و فقط در امضا بود خیلی کم حاشیه بود
با سلام تبریک به برندهها😍 متاسفم برا خودم که اینهمه تبلیغاتم نتیجه نداد😁😁 خانوم تهرانی تعداد رای های منم بگید لطفا
به امیدافزایش وزن از ۵۴/۳۰۰ تا۷۰. 54/300»56/600» 57/900»59/600»60/700»63/400» 67 » ... الهی و ربی من لی غیرک💞💓💓💞
بعـــــــــــله همین جا نظراتمو میگم که البته قبلا هم گفتم جدید نیستن: 1- مسابقه در یک تاپیک بدون ذکر نام کاربر برگزار بشه. 2- در یک تاریخ مشخص همه عکسها با هم قرار داده بشه. 3-قوانین سایت و مسابقه برای همه اجرا بشه نه فقط عده خاصی. 4-تعداد رای ها از همون ابتدا مشخص بشه نه در آخر مسابقه اونم فقط برای برنده ها 5- کسانی که به شیوه های مختلف سعی در تقلب دارن و با گول زدن کاربرها به شیوه هایی که خودتون بهتر از من میدونید با بازی گرفتن احساسات کاربرهای دیگه برای جلب رای تلاش میکنن بدون تذکر حذف بشن از گردونه مسابقه. 6- رای های فیک مشخص و حذف بشن.
کاش جایزه هاش بیشتر بود حداقل به ۱۰ نفر میدادید که از بین اینهمه شرکت کننده تعداد جوایز عادلانه تر میبود
به امیدافزایش وزن از ۵۴/۳۰۰ تا۷۰. 54/300»56/600» 57/900»59/600»60/700»63/400» 67 » ... الهی و ربی من لی غیرک💞💓💓💞
برای اینکه بچه هاراضی باشن خانم تهرانی 5تابرنده دیگم معرفی بفرمایدد خیلی ممنون میشیم.. بن50تومنی مثلاخوبه
نیازی نیست درهر' مشاجره ای،'که دعوت میشوید'شرکت'کنید!!!
مونا مگه چند نفر دارن تو تل گرام ته تهش مثلا 10 تا 10 تا رای تاثیر چندانی تو نتیجه آرا نداره.