2777
2789
عنوان

خالم خیلی عصبیم کرد امروززز😡😡

408 بازدید | 21 پست

امروز خاله مُجردم بعد چند ماه اومَد خونمون آبجی کوچیکم ۴ سالشه قبلا بهش گفته بود خاله اومدی خونمون برام سُک سُک بگیر .

حالا یکی ازون سُک سُک بزرگا گرفته بود آبجیم بازش کرد و گرفت ازش تشکر کرد

بعدش خالم دید از درونش چیز خوب در نیومد .

پیش منو بابام مامانم گفت بهش گفت ،

اینطوری نباید بچه رو تربیت میکردید اگه من بچه دار بشم پسرم به اینجور چیزا پول میداد هزار بار .میکُشتمش 

بهمون. بر خورد 

.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو تو اصلااااا بچه دار نشو

تربیت چیهههه چه ربطی به تربیت دارن بچه است ذوق داره واسه اینجور چیزا نمیشه دل یه بچه رو خون کرد که میخواد تربیت شه  عجب 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

میگفتی با این روان داغونت بچه نیار

یه چیزی برای بچه گرفته دلیل نمیشه تو تربیتش دخالت کنه

پولشو بهش میدادین کمتر حرص بخوره

وا حالا خوبه بیچاره خریده واسش. راستم میگه پول دادن بابت اینا کار بیخودیه

واسه ما که بزرگ شدیم بیخوده 

یه بچه دلخوشی و شادی اش همینه 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

به نظر منم خیلی چیز جالبی نیست 

که بخوایی براش هزینه کنی 

به جاش بچه رو با چیزای بهتری میشه اشنا کرد که براش ذوق کنه 

همون و میداد یه اسباب بازی میخرید یا دفتر نقاشی یا هرچیز دیگه ایی بهتر بود 

بچه ها با دیدگاه ما بزرگ میشن و توقع دارن

بازم میگم این نظر شخصی منه😬✌🏻

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱
2810