وضع مالیش خیلی قمر در عقربه اما من دوست دارم چون باردار شدم به هدیه کوچیک بخره اما اون... همه شوهرشون براشون میخره سوپرایزشون میکنه،،،من بدبخت باید به روز ازش موی خرس بکنم
خب توکه میدونی وضع مالیش قمر در عقربه دیگه واسه چی اصرار میکنی
میدونم میخوای ولی وقتی نیست اصرارش فقط باعث بحث میشه
اونم الان که هم طلا گرونه هم خرج زایمان
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تنهایی باردار شدی که جایزه میخوای ؟ الان باید کلی پول دکتر و سونو و ویتامین و زایمان و بعدشم پوشک و .... بده بنده خدا . گفته میخره برات دیگه بزار بچتون به دنیا بیاد کادو زایمان بگیر
شوهری که انقد باهات خوبه خودش طلاس طلا میخوای چکار
حق گفتی.بخدا شوهر من کل هفته رو میره به خونوادش میرسه.الانم که جمعهس بازم رفته.2ساله یه سفر یه روزه نبرده.حالا ایشون تا شوهرش نوشته عاشقتم ایشون میگه طلا بخر.