2777
2789
شما با چند نفر از دوستاتون رفت وآمد دارین.آخه من خیلی تنهام ودوستای صمیمیم از من دور هستند وخیلی کمبود دوست گرفتم بگید من چکار کنم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از رفت و آمد فامیلی متنفرم.

عاشق دوستام هستم.

وقتی با فامیل رفت و امد میکنی باید به همه بگی کجا رفتی، با کی رفتی، چرا موهای شوهرت ریخته، چرا سفید شدن، چرا بچه دار شدی، چرا نشدی پشته سرت هم یه دنیا حرف هست.

اما دوست فقط به خاطر خودت میخوادت. مهم نیست کی هستی و چی هستی. من عاشق همه دوستام هستم.
man faghhat ba ye dostam rafto amad darim
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=777159
ببینین ضرر نمی کنین
کفش مارکدار سایز 37.5-38 انگلیس ( سایزش استاندارد هست )
پاخورش خیلی شیکه
لباسای در حد نو و نو
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=784979&PostID=30752364#30752364
من موافق رفت و امد با غریبه ها و دوست نیستم زمونه بدی شده دوستان اندکی هم که دارم سالی یکی دوبار با تلفن و اس ام اس ارتباط برقرار میکنم همین
دخترهای عزیزم خدا بهترینها رو براتون رقم بزنه💜
من دوستان خیلی زیادی دارم ولی متاسفانه با هیچ کدام رفت و آمد ندارم
متاسفانه تا به حال نتونستم دوست صمیمی داشته باشم ، هیچ وقت موفق نشدم دوست صمیمی پیدا کنم
کمی سخت گیر هستم ولی فکر می کنم آداب پیدا کردن دوست رو بلد نیستم ، من فکر می کنم هیچ کسی با من راحت نیست
بهم نخندین ، وقتی به کسی می رسم و با کسی شروع به صحبت می کنم ،نمی دونم خوب حالا باید چی بگم ، هیچ وقت حرفی برای گفتن نداشتم ، کم حرف نیستم خیلی پر انرژی هستم ولی همیشه در برابر خانمها حرفی ندارم که بزنم و همیشه شنونده هستم ، خب تکلیف آقایان برام روشنه و با آقایان در حد معمول و بجا صحبت می کنم ولی در رابطه با خانمها یک عمره که نتونستم کسی رو سرگرم کنم و فکر می کنم حوصله سربر هستم
2810