پدرمادرم جداشدن .منو داداشمو اجیم که معلول ذهنی جسمیه با مامانم خونه مامانجونم زندگی میکنیم.داداشم با بابام قهره وواصلا حرف نمیزنن .بابام بخاطر شب یلدا امشب اجیمو برده با ماشین ی دوری بزنن و بعددگفت میام میمونم یکم.داداشم سرکار نرفته خونس ببینه بابام اومده بمونه جنگ بپا میکنه.دلم واس بابامم میسوزه منم از استرس دارم میمیرم دعاکنید اگ میاد بمونه داداشم بره بیرون وونفهمه یا بابام نیاد بمونه.حالا مامانم که میره اشپزخونه قایم میشه ولی داداشم بفهمه خون بپا میکنه توروخدا بگید جیکارکنم بابام به بهانه اجیم میخاد بیاد
منم همون دختری که توومسیر مشکلات دست و پاهام تاول زدن قلبم زخمی مغزم ردی ...ولی ادامه میدم با قدرت🍭🥀زندگی کردن تو جهنمی که برات درست کردن....😏یک روز من سکوت خاهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم دیر شدن را خاهی فهمید!!!دلم در دست او گیراست خودم از دست او دلگیر عجب دنیای بی رحمی دلم گیراست و دلگیرم...چشمام میدید اما قلبم باورنمیکرد...چیزی که قراره دشمنت نفهمه به دوستت نگو!! اونی که میگفت دل نبند تهش تلخیه خودش دلبسته ترین ادم شهر شد...یادتون رفت یاد من موند مرور حرکتاتون شد کارهرروز...سعی کنید تا ۱۲ شب خابتون ببره اگه ۱۲ به بعد بیدار بمونید خیلی خاطرات بد و مشکلات ازرده خاطرتون مییکنه ادم شبا مظلوم تر میشه جوری مغزم رد میده که باورم نمیشه توی روز اون همه قوی ام.نمیدونم پس کی قراره سرنوشت میخاد اون روی خوب زندگی رو بهمون نشون بده.چگونه میتوان به تاول های پا گفت مسیر طی شده اشتباه بوده...یه روز کسیو ک ترس از دست دادنشو داشتی خودت قیچیش میکنی...ینی میشه روز خوب منم برسه.خاهر قشنگم بخاطرت ازجونمم میگذرم واسه خوشحالیت...زمان همه چیزو ثابت میکنه...زمین گرده همه کارما پس میدن کسی ک بهت بدی کرده بود یه روز همون سرش میاد.. ما که توقع نداشتیم دنیا مارو نوازش کنع فقط میخاسیم یکم کمتر جیگرمونو بسوزونه.خدایاا کسی پشتم نیست تنهام خودت دستمو بگیر و ولم نکن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بارالهی پناه میبرم و عذر میخواهم از ظلم و ستمی که در حضور من بر مظلومی رفت و من اورا یاری نکردم«مجردم، گفتم اگه یه وقت نظری دادم، وضعیت تاهلم رو بدونید»
همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛ خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارندهیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
منم همون دختری که توومسیر مشکلات دست و پاهام تاول زدن قلبم زخمی مغزم ردی ...ولی ادامه میدم با قدرت🍭🥀زندگی کردن تو جهنمی که برات درست کردن....😏یک روز من سکوت خاهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم دیر شدن را خاهی فهمید!!!دلم در دست او گیراست خودم از دست او دلگیر عجب دنیای بی رحمی دلم گیراست و دلگیرم...چشمام میدید اما قلبم باورنمیکرد...چیزی که قراره دشمنت نفهمه به دوستت نگو!! اونی که میگفت دل نبند تهش تلخیه خودش دلبسته ترین ادم شهر شد...یادتون رفت یاد من موند مرور حرکتاتون شد کارهرروز...سعی کنید تا ۱۲ شب خابتون ببره اگه ۱۲ به بعد بیدار بمونید خیلی خاطرات بد و مشکلات ازرده خاطرتون مییکنه ادم شبا مظلوم تر میشه جوری مغزم رد میده که باورم نمیشه توی روز اون همه قوی ام.نمیدونم پس کی قراره سرنوشت میخاد اون روی خوب زندگی رو بهمون نشون بده.چگونه میتوان به تاول های پا گفت مسیر طی شده اشتباه بوده...یه روز کسیو ک ترس از دست دادنشو داشتی خودت قیچیش میکنی...ینی میشه روز خوب منم برسه.خاهر قشنگم بخاطرت ازجونمم میگذرم واسه خوشحالیت...زمان همه چیزو ثابت میکنه...زمین گرده همه کارما پس میدن کسی ک بهت بدی کرده بود یه روز همون سرش میاد.. ما که توقع نداشتیم دنیا مارو نوازش کنع فقط میخاسیم یکم کمتر جیگرمونو بسوزونه.خدایاا کسی پشتم نیست تنهام خودت دستمو بگیر و ولم نکن
نمیشه چون شک کرده بابام میخاد بیاد از عمد تا بیرونم نمیره
زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
نمیدونم چون تنهاس.هرچند همه بدبختیامون عاملش بابام بود ک اواره ایم و...ولی دلم نازکه