2777
2789
دارم سکته میکنم خدایا منو بکش چرا داری عذابم میدی 

چرا اخه حرف بزن شاید کمکی از دستم برنیاد ولی لااقل شاید خالی بشی یکم سبک ترت کنه حتی یک ذره.

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.
به انداز موهای سرت تو زندگیم بدبختی کشیدم  فقط میتونم بهت بگم به این فکر کن که این روز تموم می ...

دیگه نمیخوام خسته شدم دق کردم دیگع

هی داستان داریم ۳ماهه

خستم خسته

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳ماهه تو زندگیم دارم بد میارمممم اول پام شکست بعد شوهرم اپاندیسش ترکید بعد بابام متوجه شدیم سرطان ...

نفس بگیر 

همه ی این مسائل درست میشه چیز خطرناکی نیست فوقش یه عمل هست .علم خیلی پیشرفت کرده درمان خیلی چیزا پیدا شده .دوش آب گرم و نمک بگیر 

چشم زخم نیست؟ یه قربانی بدین

۳ماه پیش پدرم مغازه گرفت بعدش بخدا بخدا یه روز خوش نداشتیم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
دارم سکته میکنم خدایا منو بکش چرا داری عذابم میدی 

این حرفو نزن بگو خدایابهم سلامتی بده

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
۳ماه پیش پدرم مغازه گرفت بعدش بخدا بخدا یه روز خوش نداشتیم

بترکه چشم حسود و بخیل

حتما یه گوسفند قربانی کنین

بلا دور میشه ان شاالله

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
من فقط ۲۵سالمههههه خدا😭😭😭😭😭😭😭😭تازه ۱ساله عروسی کردم چرا بامن اینکارو میکنیییی

این دنیا خیلی بد بعضی وقتا ادم ب چالش کشیده میشه 

طاقت بیار خواهر ب چیزای خوب فک کن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
این حرفو نزن بگو خدایابهم سلامتی بده

اخهههه من با این همه درد چ غلطی کنممم

چقدر بخاطر نازایی حرص خوردم

چقدر حرص بابامو خوردم

دیگه نمیکشم باورت میشه حتی حس ادرار ندارم 

عزیزم تو سه ماهه من دوساله دادم زجر میکشم انشالله مشکلاتت حل بشه 

اخه قبلششش هیچ مشکلی نبود

همه اتفاقا همه داستانا فقط تو ۳ماه

مگه من چقدر جون دارم دیگه

باعمل خوب میشی عزیزم.چون معلومه اولشه.ی خون بریزید حتی شده خروس

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
باعمل خوب میشی عزیزم.چون معلومه اولشه.ی خون بریزید حتی شده خروس

اگه ب جاییم زده باشه چی

دارم سکته میکنم بخدآا

من حس ادرار ندارم اصلا

وقتی میرم دسشویی ک زیر شکمم درد میگیره 

عزیزدلم❤ حق داری ناراحت باشی ولی بخدا همه ش میگذره و کلی روزای خوب میاد براتون.. به بعدنا فک کن😍

الان علم انقدر پیشرفت کرده، سریع درمان میشین عزیزم.. نگران نباش، انشالله حال پدر و همسرتم هرچه سریعتر خووب میشه عزیزم..

برات دعا میکنم،بخودت خیلی خیلی رسیدگی کن که انشالله سریع خوب بشی😘❤

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
2810