2777
2789

چیشده

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی شده حالتو میفهمم منم روزای سختی رو دارم میگذرونم. حتما فشار زیادی روته

دارم سکته میکنم خدایا منو بکش چرا داری عذابم میدی 

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

از خدا میخام بهترینا برات اتفاق بیوفته و حال دلت عالی بشه♡

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
۳ماهه تو زندگیم دارم بد میارمممم اول پام شکست بعد شوهرم اپاندیسش ترکید بعد بابام متوجه شدیم سرطان ...

هع

عزیزمممممم

چقد بد

سختیا میگذرع

منتظر روزای قشنگ باش🥺❤️

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
۳ماهه تو زندگیم دارم بد میارمممم اول پام شکست بعد شوهرم اپاندیسش ترکید بعد بابام متوجه شدیم سرطان ...

فقط حرف اخرت💔

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙
خدا نی نی سایت داره؟ 🤔

حتما داره یه گوشه بشین ببین چی میشه، منم اومدم ببینم چه خبره مچشو بگیرم بگم واستا کار ت دارم

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

من فقط ۲۵سالمههههه خدا😭😭😭😭😭😭😭😭تازه ۱ساله عروسی کردم

چرا بامن اینکارو میکنیییی

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

به انداز موهای سرت تو زندگیم بدبختی کشیدم 

فقط میتونم بهت بگم به این فکر کن که این روز تموم میشه  روز ها با هر خوبی و بدی پشت هم سپری میشن چه ما خودکشی کنیم چه خوشحال بشیم  خوب و بد رد میشه میره

شاید سنگ کلیس

ن ن سنگ نبود هم سونو گفت هم سی تی اسکن

چشم زخم نیست؟ یه قربانی بدین

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

آخ خدا، خدا بهت سلامتی بده خدا بهت صبرو تحمل بده

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
2810