2777
2789
بخدا بابام جلو چشمم داره اب میشههه خودم اینجوری دیگ خسته شدم من مطمنم مرگم نزدیکه

وای عزیزم دوراز جونت چه حرفیع اخه😳

ببین الان فشار زیادی روته و بخاطر بیماری پدرت روحیت رو باختی.. ولی عزیزم باور کن چیز ترسناکی نیست، بیماریه ک خب درمان داره.. هم تو هم پدرت بزودی خوب میشین من مطمئنم🥺😍❤ 

درمورد سرطان بابات من عموم ک عین بابامه، همین سرطانو داشتن. بخدا انقدرررر لاغر شده بودن تو طول درمانشون.. ولی خب رسیدگی کردن و درمان رو پشت گوش ننداختن، خداروشکر خوبم شدن.. الان یکساله ک کاملا خوب و سالمن..

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
چ گناهی کردم داره خدا اذیتم میکنه😭😭😭😭😭😭

امیدوارم تشخیص پزشک اشتباه باشه ولی اگرم واقعا تومور هست اگر خوش خیم باشه میتونی درش بیاری. زودتر پیش چندتا پزشک حاذق دیگه برو و پیگیر شو. من دخترم سه ماهه مریضه دکترا نمیفهمیدن چشه هزارجا بهترین پزشکا بردمش. شاید تشخیص دکتر شمام اشتباه بوده باشه یا خوش خیم باشه.بدبین نباش فقط خیلی زود بجای استرس گرفتن پیگیر شو

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ گناهی کردم داره خدا اذیتم میکنه😭😭😭😭😭😭

نگو اینطوری عزیزم. گریه کن خودتو سبک کن ولی به خدا امید داشته باش. این مشکلاتی که گفتی همه حل شدنیه. واسه هرکی یه جور سختی توی زندگیش هست. 

صبور باش خواهر گل . صبح میشه این شب. باز میشه این در