2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خوبه برای چی ناراحت بشه ؟

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

تایپک زدن مردای هوسباز  که میان تو سایت ولی به نظرم کلاحضور یه مرد تو همچین سایتی بی جهته،

همین الان به لطف هزاران هزار کارمند خارجی و ایرانی مشغول در گوگل داریم به هم پیام میدیم ما داریم تو جهان بدون مرز زندگی میکنیم  و هر ایرانی خارج از کشور اول به جامعه جهانی دوم به وطنش خدمت میکنه 😃😃😃کاش فکرمون گسترش بدیم و در حالی که از خدمات جامعه جهانی بهره مند میشیم مرزکشی های تعفن بار نژادی جنسیتی رو  کنار بزاریم😘😘اسمم عسله موقع ثبت نام یه چیزی نوشتم

کجاتو؟؟الت تناسلی خوبه 

من پشما شوهرمو دوس دارم وقتی رو سینش سرمو میزارم با پشماش بازی میکنم 

یا همیشه میگم قوربون باس.. پشمالوت بشم 

ی بار همرو زده بود کلا انگار پای زن میدیم کلا حسم رفت بهش گفتم نزنه

من خودمم که زنم فقط برا چک کردن سه چهار تا اکبر خاص میام تو این سایت بی خاصیت واقعا یه مرد اینجا چیکارداره

همین الان به لطف هزاران هزار کارمند خارجی و ایرانی مشغول در گوگل داریم به هم پیام میدیم ما داریم تو جهان بدون مرز زندگی میکنیم  و هر ایرانی خارج از کشور اول به جامعه جهانی دوم به وطنش خدمت میکنه 😃😃😃کاش فکرمون گسترش بدیم و در حالی که از خدمات جامعه جهانی بهره مند میشیم مرزکشی های تعفن بار نژادی جنسیتی رو  کنار بزاریم😘😘اسمم عسله موقع ثبت نام یه چیزی نوشتم

خجالت بکش جناب.  دیگه سوال دیگه ای ندارین؟ برو ددی سایت اونجا هم جنسات بهتر راهنماییت میکنند . با مامان و آبجیت روت میشه در این مورد حرف بزنی؟ اگه میشه از اونها بپرس . اگه هم نمیشه که خجالت بکش از ما هم نپرس فکر کن ما هم خواهرتیم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پس از کی بپرسیم؟؟؟؟

حالا مگه قراره شما هرروز راجب لیزر فول بادی بدنتان سوال کنین سلیقه‌ ها فرق داره ازهمون پارنترتون بپرسین

چرا انقد جبهه میگیرید واقعا اگه راضی نیستید با بودن آقایون جمع شین به نی نی یار ها بگین که تعلیقشون کنن و بگن سایت فقط زنانه هست توهین نکنید

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
حالا مگه قراره شما هرروز راجب لیزر فول بادی بدنتان سوال کنین سلیقه‌ ها فرق داره ازهمون پارنترتون بپر ...

من اگه میپرسم میخوام زندگی خوبی رو بسازم. 

من مرد تنهای شبم...
2810