2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 38564 بازدید | 407 پست
یکی از کاندیدهای ما برای دختر گلم پارمیدا است
نظرتون در مورد پارمیدا چیه؟
این جا این قدر خلوته که اگر یک چیز بگیم باید تا چند وقت باید منتظر جوابش باشیم بر خلاف بعضی از تایپیک ها که از شلوغی آدم سرگیجه میگیره مخصوصا تو کلوپ ها البته یک حسنی که کلوپ داره اینه که خودش هر سی ثانیه بروز میشه برخلاف اینجا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سامی جان پارمیدا هم خوبه.نی نی منم فروردین 90 به دنیا نیاد.دخمله.واسه اسمش ترنم .تکتا .ستیا رو در نظر دارم باباشم میگه سوفیا .نظرتون چیه.کدوم بهتره
خدا جونم از تمام چیزایی که بهم دادی ممنونم
سلام دوستان ممنون که نظر دادید برای من معنی اسم و فارسی بودنش خیلی مهمه خوشحال میشم بهم پیشنهاد بدین
شهرزاد جون به نظر من از بین اسمهایی که گفتی ستیا قشنگتره احتمالا معنیش دنیا و هستیه اگه درست باشه
شهرزاد جون من میگم ترنم قشنگه
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
آرتین:پاک ومقدس ایلیا:رخی شیعیان آن را پیش‌بینی و اشاره‌ای به امام اول خود و نام عبری برای علی می‌دانند. لغت سریانی است و نام علی بن ابیطالب است کیان:یک نام است و برای نام گزاری فرزند پسر استفاده می‌شود. کیان به معنی پادشاهی است.نام سردار ایرانی است که به خون‌خواهی حسین بن علی ، همراه با مختار قیام کرد و قاتلان حادثه? عاشورا را به مجازات رساند. آریا رو هم پیدا تکردم .به عقیده من اسم بامعنی بهتره.
خدا جونم از تمام چیزایی که بهم دادی ممنونم
سلام سامی جان چندتا اسم دختر برات پیدا کردم شاید خوشت بیاد البته امیدوارم تا حالا ایم مورد علاقت رو پیدا کرده باشی واسه دخت نازت
آبنوس آرمیتا آرمینا آندیا آیسان آیلین بهسا پرمیس ثمیلا دسپینا رامینا رکسانا روژینا روژان روسانا رومینا شمیلا فلوریا لیندا میشا مانیا مهلا نارین همیلا یامین
سلام پس از چند روز سلام امیدوارم عزاداریهاتون قبول باشه
سمی جان ممنون که زحمت کشیدی حتما روش فکر میکنم کاش به این کار ادامه بدیم و هر اسمی به نظر مون قشنگ بود بنویسیم
شیدا جون اگر دنبال اسم پسر میگردی پدرام یعنی مبارک نیکو خوشحال خجسته و خیلی چیزهای خوب دیگه
2810