2777
2789
عنوان

امروز تولد پسرم🎂💎🎀✨🌾💐💙🎉👑

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 139 پست
تولد گل پسرت مبارک 🥰🥰😍😘🌸🍀 الهی بحق امام زمان با تن سالم ودل خوش کنار هم زندگی کنید دامادش کن ...

ممنونم الهی آمین خواهر جون 🙏✨ 

ممنونم از دعاهای خیرت گلم😍😘♥️🌷🌸

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزدلم 🥰❤️ تولدش مبارک باشه ان شاءالله 🥳🥳🥳🥳 چشم عزیزم اَلسَّلامُ عَلَى الْحُس ...

سلام خیلی ممنونم عزیز دلم سلامت باشید خواهر جون💖😍😘🙏🌸💎

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارسال عکس فرستاده بودیاا😁😁😁🙄🙄

خب منظور ؟! 😄 

خواهر تازه دیشب براش جشن گرفته بودیم مهمون داشتم ولی باشه چشم ان شاالله😍

سلام خواهر عزیزم  خوندم همراه صلوات انشاءالله  همیشه سلامت وسربلند باشند

سلام ممنونم خیلی لطف کردی خواهر جون😘 

سلام. تشکر میکنم یادم بودین. باشه حمد هدیه میکنم امروز. خوشبخت و عاقبت بخیر و سلامت و سعادتمند و از ...

سلام گلم الهی آمین ممنونم از دعاهای بسیار زیبات عزیزم سلامت باشید 😘🙏🌸💗

خب منظور ؟! 😄  خواهر تازه دیشب براش جشن گرفته بودیم مهمون داشتم ولی باشه چشم ان شاالله😍

😁😁😁😁😁😁منتظرم😁😁😁😁😁

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
پسرم بزرگتره پیش دبستانی می‌ره خواهر پست اول نوشتم 😅  نقاشی اش هم گذاشتم پست دوم 😍

خدا حفظش کنه حواسم نبود 

ولی نقاشیش رو دیدم 🥰🥰🥰قشنگه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

خدا حفظش کنه حواسم نبود  ولی نقاشیش رو دیدم 🥰🥰🥰قشنگه

ممنونم عزیزم لطف دارید 😘♥️🌸

الهی آمین خیلی ممنونم از دعای بسیار عالیت خواهر جون سلامت باشید 😘✨💖🙏

♥️🌸

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
@جیگرطلاشم     @ریوار     @بانویتابستون۷۱     @حنای_من   ...

سلام آبجیم 

شرمنده دیر رسیدم چشم میخونم حتما امشب قرآن هم براش میخونم 

تولدش کلی مبارک خداحفظش کنه الهی یاره امام زمان عج بشه 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج 💚

سلام آبجیم  شرمنده دیر رسیدم چشم میخونم حتما امشب قرآن هم براش میخونم  تولدش کلی مبارک خ ...

سلام خواهر جون دشمنت شرمنده عزیزم اشکال نداره 

خیلی ممنونم گلم خیلی لطف میکنی😍 

الهی آمین ممنونم مهربونم 🙏♥️

عزیزم خدا بهشون عمر باعزت بده ❤❤

الهی آمین خیلی ممنونم از دعای زیبات عزیزم سلامت باشید 💖🙏😘

2810