سلام، دوستان با خانمی بخوام آشنا بشم چطور درخواستم رو بدم و بشناسمش و اینکه بعد از آشنایی راجع به چه چیزهایی باهاش صحبت کنم؟ و چه کارهایی باید براش انجام بدم؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من جواب میدم، چون در گذشتم چیزی نبوده. الگوی خاصی ندارم، خودم نقشه راه میسازم. ولی از همه یاد ...
ایشون دارن میگن طرف مقابل در مورد موضوع جزیی کنکاش میکنه ما تو فامیلمون یه آقایی بود که ابر پولدار با شخصیت با خانواده در شمال شهر تهران رفت سمت دختری که پدرش اعتیاد داشت ودر جنوب شهر تهران ساکن بودنو خانواده آنرمال زمانی که به این دختر پیشنهاد ازدواج داد دختره تعجب کرد چرا در مورد گذشته کنکاش نمیکنه جواب پسره این بود شاید یه جاهایی از گذشته تقصیر تونبوده وبه جاهایی انسان جایزالخطاست الان چی هستی من ازت صداقت راستی میخوام رفتن جلو بعداز یه مدت ازدواج کردن الان به خوشبختی مشهورن دوتا بچه هم دارن پسر فقط حال واینده رو دید زمان حال دختر رو فدای گذشته نکرد وبرعکس تو فامیل کسایی داریم با گذشته تمیز کنکاش شده بعد از یه مدت جداشدن طلاق گرفتن حرف اینه گذشته چیزی رو جبران نمیکنه زمان حال مهمه که میشه آینده زیبایی ساخت.